8 trucuri de organizare care iti vor face camara mai incapatoare

Pentru a avea vizibilitate maxima asupra alimentelor si a vaselor pentu gatit pe care le depozitezi in camara, ai nevoie si de o organizare exemplara. Iata cateva trucuri simple, dar foarte eficiente, pentru a castiga spatiu in camara.

Deschide Galeria

Investeste in containere pentru depozitare

Uita de muntii din cutii sau ambalaje. In loc sa le mai folosesti pe acelea, dedica cateva minute pentru a transfera toate ingredientele si mirodeniile in recipiente transparente din plastic pe care vei putea pune etichete care sa te ajute sa identifici mult mai rapid continutul. In plus, vei tine deoparte biscuitii de musafirii nepoftiti.

Adauga un suport rotund pentru colturi

Colturile camarii sunt adesea o gaura neagra care se umple cu conserve sau pungi de plastic pe care ajungi sa nu le mai gasesti niciodata. Daca vei instala un suport rotund in colturile rafturilor din camara, totul va ramane la vedere.

Cutii compartimentate cu etichete

Cutiile care au in plus etichete pe care poti scrie sunt favorite in birourile din toata lumea. Incearca sa decupezi una dintre laturi si vei obtine o cutie perfecta in care sa depozitezi conservele cu sos de rosii sau condimentele pe care le vei vedea tot timpul, fara sa mai fie nevoie sa ridici de fiecare data capacul.

Utilizeaza cutii monocromatice

Muta toate ingredientele uscate in recipiente inalte si transparente. Acest joc de nuante calde va arata mai ordonat in haosul general multicolor.

Fa-ti propriul suport pentru pungile din plastic

Probabil ai mai vazut acest tip de agatatoare in magazine. Este foarte practic sa ai unul acasa si te va costa foarte putin timp si bani sa il montezi.

Agata caserolele si tigaile pe un panou

In loc sa le stivuiesti si sa ocupi spatiul pretios de pe rafturi, incearca sa instalezi un panou pe perete si sa le agati acolo. In acest mod, cele mai voluminoase obiecte din camara vor ramane mereu la vedere. 

Adauga sertare extensibile

Aceste sertare te vor ajuta sa iti depozitezi mancarea fara sa te mai temi ca sosul de rosii va cadea in spatele raftului fara sa iti dai seama.

Agata un organizator pentru pantofi pe usa

Condimentele si esentele pot fi foarte bine aranjate intr-un organizator destinat pantofilor. In acest fel, vei adauga mai mult spatiu de depozitare in camara ta.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole