9 solutii surprinzatoare pentru un dormitor mic

Reclama

Sunt convinsa ca te-ai intrebat de multe ori cum poti rezolva o problema foarte des intalnita in apartamentele noastre. Ce sa faci atunci cand dormitorul tau este suficent de incapator pentru patul tau si atat?


Deschide Galeria

Daca ai nevoie de idei care sa te ajute sa scapi de lucrurile care tind sa-ti acapareze dormitorul sau ai nevoie de un spatiu care sa te ajute sa te odihnesti mai bine, avem vesti bune pentru tine. Am selectat 12 solutii foarte ingenioase ce merita luate in seama atunci cand doresti sa revendici niste spatiu in dormitorul tau mic.

O noptiera care se monteaza pe perete este perfecta pentru un dormitor mic. Spatiul care ramane sub noptiera creeaza un efect vizual de marire a camerei si reprezinta cel mai nou loc de depozitare pe care il poti dedica pantofilor si cartilor tale. Cum ar fi sa montezi si lampa tot pe perete? Pentru a salva spatiu pe noptiera, poti face din nou o alegere buna.

Nu mai ai loc si pentru noptiere langa patul tau? Agata mai multe rafturi pe perete si organizeaza-ti o biblioteca foarte accesibila chiar desupra patului. Poti avea la indemana cartile preferate chiar si intr-un dormitor ingust.

Pentru si mai mult spatiu pentru depozitare, incearca sa montezi rafturi care sa aiba lungimea egala cu cea a camerei. Astfel, vei fi sigur ca nu ratezi nici un centimetru!

Un pervaz adanc poate functiona cu succes ca spatiu de depozitare in orice dormitor ingust. Profita de el!

Iti poti construi rapid o masa de lucru daca montezi un raft pe peretele din imediata apropiere a patului. Daca iti place sa lucrezi in pat, iata o solutie foarte ingenioasa pentru tine!

De ca sa nu revendici si spatiul care se afla deasupra tabliei patului? O polita montata deasupra acesteia face loc pentru lucrurile de care ai nevoie noaptea, iar spoturile de lumina iti asigura necesarul de luminozitate. Daca iti place sa citesti in pat, ai grija sa montezi polita astfel incat sa iti permita sa ai o pozitie confortabila.

In cazul in care in dormitorul tau nu mai este loc si pentru un dulap incapator, poti opta pentru doua dulapuri inguste care sa iti flancheze patul de-o parte si de alta. Pe langa functionalitate, aceasta amenajare se bucura si de un minunat aspect simetric.

Unul dintre cele mai pretioase sfaturi consta in pastrarea cromaticii cat mai simple. Astfel, micul tau dormitor iti va oferi o atmosfera odihnitoare si calma.

Sursa foto: pinterest.com

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...