A2 – Atmosfera urbana intr-o gradina tipic bucuresteana

A2, fratele mai mare a lui A1, ca sa spunem asa, este una dintre cele mai noi gradini de vara aparute in peisajul urban al capitalei. A2 este localizat pe Calea Victoriei, aproape de intersectia cu Bulevardul Dacia, intr-o curte umbrita de otetari si iedera. Aceasta combinatie vegetala ofera o senzatie vizuala foarte placuta si pastreaza imaginea unei curti salbatice, tipic bucurestene.

Deschide Galeria

A2 a fost gandit ca o completare a lui A1, desi acesta are o identitate proprie, diferita de cealalta locatie, si beneficiaza de un spatiu mult mai mare in care proprietarii isi propun sa organizeze o serie de evenimente neconventionale pentru amatorii de party-uri in aer liber.

Gradina A2 se desfasoara intr-un decor cat se poate de minimal: pe jos a fost pus un strat de pietris, iar cateva pavilioane, mese si scaune de camping, achizitonate din Decathlon, alcatuiesc scena ideala pentru momentele de relaxare din serile calduroase de vara. Elementul central, barul, este reprezentat de un cub construit din scanduri, pus pe o punte din lemn. Proiectul de amenajare a pus accent pe folosirea unor materiale naturale si a unor elemente de decor care sa se incadreze armonios in context, si in acelasi timp, sa nu incarce inutil decorul.

Scaunele si mesele pliabile, alaturi de stratul de pietris ne transpun parca intr-un camping de pe plaja, acest lucru stimuland considerabil senzatia de vacanta. Atmosfera relaxata se regaseste in fiecare detaliu legat de amenajare, dar si in modul de construire a imaginii de ansamblu. Din cate am aflat se lucreaza si la construirea unei bucatarii, ceea ce inseamna ca pe langa frigiderele plinde de diverse sortimente de bere pe care la gasim la A2, vom putea sa ne bucuram si de niste gustari pe masura. 

Fotografii realizate cu aparatura oferita de F64.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole