Absolut IceBar, Stockholm

Absolut IceBar, situat în inima Stockholm-ului, Suedia, este o atracție unică sculptată integral din gheață. Inaugurat în 2001, barul a devenit o renumită destinație turistică, atrăgând vizitatori din întreaga lume dornici să experimenteze o atmosferă magică și rece.

Sursă foto: www.strawberryhotels.com/

Povestea din spatele Absolut IceBar:

Absolut IceBar a fost creat ca o campanie de marketing pentru Absolut Vodka, un brand suedez de vodcă. Ideea a apărut în 1994, când Icehotel Jukkasjärvi, un hotel construit din gheață situat în Laponia suedeză, a găzduit un bar temporar pentru Absolut Vodka. Succesul barului a inspirat crearea unui bar permanent din gheață în Stockholm.

Construcția și designul:

Absolut IceBar este construit anual din aproximativ 5.000 de tone de gheață de râu extrasă din Torne River. Sculptori talentați din întreaga lume creează designul barului, transformând blocurile de gheață în sculpturi uimitoare, mobilier și decorațiuni. Tema barului se schimbă anual, reflectând diverse concepte artistice și culturale.

Experiența Absolut IceBar:

Vizitatorii Absolut IceBar intră într-o lume magică de gheață, unde temperatura este menținută constantă la -5°C. Ei primesc o mantie termică și mănuși pentru a se proteja de frig. La interior, barul este iluminat cu lumini albastre și violete, creând o atmosferă feerică. Băuturile sunt servite în pahare de gheață sculptate manual, iar vizitatorii pot admira sculpturile uimitoare din gheață care decorează spațiul.

Absolut IceBar nu este doar un bar, ci o experiență unică ce te va transporta într-o lume magică de gheață și creativitate.

Informații suplimentare:

Locație: Absolut IceBar este situat în centrul Stockholm-ului, pe Kungsträdgården.

Sezon: Barul este deschis anual din luna decembrie până în luna aprilie.

Rezervări: Rezervările online sunt recomandate, mai ales în sezonul de vârf.

Absolut IceBar este o atracție turistică de neratat pentru cei care vizitează Stockholm-ul. O experiență unică și memorabilă te așteaptă în această lume magică de gheață!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole