Acasa la Alexandra – o amenajare eleganta intr-un apartament de 2 camere din Oradea

Pentru astazi iti propunem sa descoperim amenajarea pe care am primit-o de la cititoarea noastra, Alexandra. Este vorba despre un apartament de 2 camere si 47 mp din Oradea.

Deschide Galeria

Pasiunea pentru design-ul interior si tot ceea ce inseamna frumusete si eleganta, au ajutat-o pe Alexandra sa isi puna amprenta asupra ambientului propriei locuinte intr-un mod extrem de creativ, reusind sa obtina astfel un rezultat inedit si in conformitate cu tendintele. 

Complexitatea texturala si profunzimea detaliilor fac ca fiecare incapere sa isi exprime individualitatea intr-un mod artistic. Astfel ca, bucataria se prezinta prin imbinarea delicatetii rusticului cu accentele impresionante ale modernismului.

Livingul si zona de dining continua linia bucatariei, venind in completarea acesteia cu detalii textile elegante si imprimeuri, toate regasite in canapea, draperii, covor si accesorii. Delicatetea feminina si pretiozitatea isi gasesc locul in cadrul acestei transformari prin intermediul pietrelor semi-pretioase, care imbraca discret designul candelabrului. 

In cazul dormitorului, accentele de culoare exprimate mural si textil participa la crearea unui ambient relaxant din punct de vedere vizual. Alexandra a ales un mobilierul cu design clasic, compus dintr-un pat dublu central, doua noptiere, o comoda, o oglinda cu suport si un dressing supradimensionat, ce ajuta la maximizarea confortului, dar in acelasi timp oferind incaperii functionalitate. 

Profunzimea detaliilor care acapareaza intreg spatiul baii, ii adauga acesteia o nota de personalitate, pastrand in acelasi timp linia clasica a intregii amenajari.

Peretele din sticla cu aspect cubic, cu rol de separare a zonei dusului, imparte camera in doua spatii diferite ca design, dar compatibile. Vorbim in acest caz de un pattern mural diferit, unde fara indoiala, punctul de atractie este reprezentat de oglinda generoasa incadrata cu o rama alba cu aspect de piele pozitionata pe un perete vintage si feminin. Mobilierul, lavoarul si restul accesoriilor vin in completarea imaginii retro, formand impreuna cu celelalte elemente componente, un spatiu romantic si extrem de elegant.

Mobila este achizitionata in mare parte de la Naturligh iar micile decoratiuni de la Vivre.

Implicarea creativa a Alexandrei in intregul proces al transformarii propriei locuinte, a condus catre un rezultat plin de unicitate, fiecare incapere si fiecare zona exploatata imbinandu-se astfel intr-un spatiu cald, familial si personificat.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole