fbpx

Acasa la Alfred – o amenajare masculina in 41 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Amenajarile pe care le primim de la voi, cititorii nostri, ne bucura enorm. Sunteti o sursa de inspiratie pentru noi si ne face o mare placere sa impartasim aici proiectele la care ati muncit cu trup si suflet.

Deschide Galeria

Astazi ti-l prezentam pe Alfred si apartamentul lui de 41 metri patrati pe care si l-a amenajat singur, pornind de la pasiunea lui pentru natura si plante. Intreg procesul a durat aproximativ 6 luni, dar, credem noi, asteptarea a meritat din plin.

Si-a dorit mult un camin al lui pe care sa-l poata amenaja dupa gustul propriu. Spatiul apartamentului de doua camere din Bucuresti nu este unul foarte generos, dar pentru Alfred este un vis implinit. A gandit spatiul cu functiunile de care are nevoie, iar decorul l-a imaginat ca o parte din natura, cu elemente exotice, discret inserate in amenajare, dar suficient cat sa contureze armonios tematica.

Zona de zi inglobeaza o bucatarie mica, in plan deschis si un living. Pe un fundal neutru, cu alb si esente calde de lemn, ies in evidenta accente de albastru, turcoaz si verde, culori care anima spatiul si ii confera un plus de personalitate. In plus, decoratiunile cu motiv vegetal redau conceptul urmarit in decorarea casei.

Alfred a optat pentru o mobilare simpla, dar functionala, atat pentru bucatarie cat si pentru living. In bucatarie, dispunerea mobilierului pe doua laturi asigura o zona de lucru eficienta, cu spatii de depozitare necesare. Masa inaltata cu scaunele tip bar Tolix joaca rol de partitie intre cele doua functiuni. Fiind fortat sa pastreze frigiderul la vedere, a ales un model albastru care sa fie un punct de interes in spatiul destinat bucatariei.

Piesa de rezistenta a acestei amenajari o vom gasi in dormitor tapetul cu motiv vegetal. Nici ca se putea o alegere mai buna care sa intregeasca conceptual amenajarea. Corpurile de iluminat suspendate deasupra noptierelor completeaza excelent acest tablou, iar draperiile verzi incadreaza perfect ferestrele.

Felicitari, Alfred! Iti multumim ca ai impartasit cu noi amenajarea casei tale!

Foto: Alexandru Orosanu

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...