Acasa la Claudia – intr-un apartament de 2 camere din Brasov amenajat cu un buget de 15.000 de euro

Pentru amenajarea apartamentului de doua camere, Claudia a optat pentru un stil contemporan, cu influente clasice si elemente care sa aduca un plus de caldura locuintei, preferand obiecte de decor care au si utilitate.

Deschide Galeria

Situat in cartierul Coresi din nordul orasului Brasov (cartier nou, in plina dezvoltare), apartamentul de 75 de metri patrati dispune de un living generos, un dormitor matrimonial cu dressing separat, bucatarie spatioasa, holul de distributie, baia, logia transformata in birou si o terasa cocheta cu vedere catre munti.

Am folosit din plin tapetul, in mai multe camere. Modelele de tapet sunt diferite, pentru fiecare incapere in parte, dar nuantele sunt foarte asemanatoare, tocmai pentru a crea impresia de unitate. Suntem adeptii peretilor tapetati, fiindca par mai calzi, mai frumosi si confera eleganta camerelor.

Paleta cromatica este una neutra, calda. Au fost folosite preponderent culori deschise, bej, crem, auriu, alb murdar, contrastate de petele de culoare conferite de piesele de decor si accesoriile textile.

Claudia ne-a povestit ca provocarea a constat in mobilarea rapida a locuintei si transformarea unui apartament gol, auster intr-un camin primitor intr-un timp cat mai scurt. Amenajarea propriu-zisa a durat in jur de trei saptamani, avand date in lucru din timp piesele de mobilier la comanda si achizitionate electrocasnicele.

Mobilierul din bucatarie, cu usi frezate discret si aspect de fronturi clasice, a fost realizat la comanda, la o firma locala. Canapeaua din living, fotoliul si cateva piese de decor au fost achizitionate de la Mobexpert.

In incercarea de a se incadra intr-un timp redus cu tot ce presupune procesul amenajarii apartamentului lor, Claudia marturiseste ca a fost o munca sustinuta, cu multa organizare necesara in prealabil dar ca in final sunt multumiti de rezultat si efortul depus. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole