Acasa la Ioana intr-o garsoniera de 35 mp pe care a amenajat-o impreuna cu mama ei

Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand primim amenajari de la cititorii nostri. Haideti sa aflam mai multe informatii in randurile care urmeaza.


Deschide Galeria

De aceasta data ne oprim in Bucuresti, unde mergem acasa la Ioana in garsoniera pe care a amenajat-o impreuna cu mama ei, Mirela. Un proiect de suflet pe care a ales sa-l impartaseasca si cu noi.

Garsoniera este localizata in zona Dristor iar amenajarea acesteia a durat in jur de 2 luni. "Am urmarit un stil modern si fresh, in nuante de gri si alb, care sa dea impresia intotdeauna de modernism."

Cu o suprafata de 35 mp, spatiul a trecut printr-o renovare completa: "Costul total a fost in jur de 15.000 euro deoarece am decis sa investesc in reamenajarea totala a garsonierei, ceea ce a insemnat intreaga instalatie electrica si sanitara. De asemenea parchetul, gresia si faianta au fost inlocuite, plus ca am ales cele mai bune produse la bucatarie si baie pe partea de instalatii sanitare si electrocasnice."

"Avand in vedere spatiul, era greu sa amplasez o canapea extensibila si ar fi devenit incomoda. Consider ca un pat nu poate fi inlocuit cu o canapea din punctul de vedere al confortului."

"Am considerat ca televizorul trebuie sa fie atractia camerei de aceea am si decis sa-l amplasez pe un perete gol, imbracat intr-un tapet simplu. Este mult mai usor de urmarit din pat si mai sanatos din punct de vedere ergonomic (o pozitie dreapta)."

"Acesta nu ar fi fost pus in valoare incadrat in mobila de living si ar fi fost foarte aglomerata acea zona a camerei. Am pastrat mobila de living mai mult pentru o zona de relaxare spirituala (lumanari, flori, carti)."

"Mama mea a ales sa construiasca de la zero aceasta casa si mi a dat ocazia sa o amenajez asa cum mi am dorit, de fapt cum ne-am dorit. Toata bucuria din spatele acestei amenajari de suflet nu sta in lucruri ci in noi, si in momentele unice petrecute impreuna ca mama si fiica."

Mobila a fost achizitionata de la mobexpert, lem’s si casa rusu. 

Felicitari Ioana si multumim pentru ca ai impartasit cu noi povestea ta!

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...