Accente colorate intr-un apartament de doua camere

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi te va atrage in primul rand prin culorile sale; rosul, verdele sau albastrul ies in evidenta pe un fundal neutru, cu alb predominant. Practic, pe aceasta tematica a fost construita amenajarea spatiului.


Deschide Galeria

Apartamentul de doua camere nu ofera un spatiu prea generos, dar solutiile propuse de designer reusesc sa compenseze acest inconvenient. Finisajele lucioase, albe care sa reflecte lumina, mobilier functional adaptat spatiului, iata doar cateva din trasaturile acestei amenajari.

Bucataria este surprinzatoare prin rosul intens al dulapurilor principale. Nu te-ai astepta la o astfel de culoare intr-un spatiu mic! Albul dominant echilibreaza intensitatea rosului si pastreaza amenajarea luminoasa. Il poti vedea la nivelul dulapurilor suspendate, al blatului de lucru, al bateriei sau chiar la perdeaua in stil roman de la fereastra. Spatiul dintre dulapuri a fost amenajat cu un panou decorativ din sticla.

In camera de zi, designul urmeaza aceeasi linie minimala, fara a lipsi accentul de culoare. De data aceasta, vorbim despre un albastru-turcoaz care domina decorul si aici preponderent alb. Placarea cu caramida aparenta aduce un plus de textura spatiului.

Pentru a realiza o trecere discreta, o zona pentru luat masa a fost amenajata in apropierea bucatariei. Astfel, a fost creata o legatura cu bucataria. De o parte si cealalta a mesei au fost dispuse simetric doua dulapuri tip soldat, care ne amintesc de ideea unui bufet pentru vesela. Pe langa aceste piese, au mai fost integrate o zona TV si un semineu care functioneaza pe baza de bioetanol. Depozitarea principala a locuintei o vom regasi tot in living, pe peretele opus ferestrei. Usile acoperite cu oglinzi creeaza iluzia ca spatiul pare mai mare decat in realitate.

Acelasi tip de oglinzi le vom intalni si in dormitor, la nivelul unui dressing. Spatiul de aici este mic, dar bine amenajat si optimizat. Pernele decorative si tabloul tip canvas atrag privirea si inveselesc decorul neutru. Folosind astfel de nuante, incaperea este amplificata si mai luminoasa.

Pentru baie, s-au folosit placi ceramice care imita marmura si un iluminat uniform prin spoturi incastrate. Optand pentru o cabina de dus s-a dorit o optimizare a spatiului restrans din baie.

Proiect: Studio SJull

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...