Accente de roz feminin intr-un apartament de 2 camere

Personificarea spatiului locuit prin transpunerea propriului stil devine o actiune inconstienta, transformandu-se intr-o necesitate atunci cand vorbim despre amenajarile actuale.


Deschide Galeria

Din punct de vedere cromatic, femininul este caracterizat de nuante pastelate. Asa cum putem observa in acest caz, inca de la pasirea in apartamentul prezentat, ne dam seama ca vorbim despre o amenajare dedicata sexului frumos: un dressing impresionant, perfect pentru depozitarea unui numar ridicat de obiecte, acoperit pe intreaga suprafata de elementul cel mai adorat de catre doamne si domnisoare, oglinda. 

Pastelurile ofera incontestabil eleganta si rafinament incaperilor iar functional, maresc vizual spatiul si ii ofera posibilitatea de a fi loc de relaxare si socializare.

Open space-ul format din living si bucatarie se face remarcat prin combinarea stilurilor retro si modern in cea mai vizibila maniera. Electrocasnicele, fotoliul si unele corpuri de iluminat, te transpun indirect intr-o alta epoca, un trecut cu usoare influente americane. Mobilierul bucatariei are un design minimalist in nonculori lucioase si accentueaza diferentierea celor doua stiluri pozitionandu-se opus frigiderului roz pastelat cu design retro-vintage.

Zona de servire a mesei pastreaza linia trecutului si intra in contradictie cu masa neconventionala a living-ului. Ca accente principale ale stilului modern, biblioteca este accesorizata pe ambele laterale cu o scara din lemn cu rol de suport pentru carti si cu elemente nonconformiste destinate iluminatului interior.

Dormitorul merge pe o singura linie, cea moderna si pastreaza din punct de vedere cromatic accentele celorlalte doua incaperi, mai cu seama nuantele de roz. Aici se pozitioneaza central un pat dublu de dimensiuni generoase, cu un design aparte al tabliei componente. Mobilierul este incastrat pentru a da senzatia de continuitate si a finisa delicat intreaga incapere. Iluzia optica pe care tapetul din spatele patului o creeaza se asorteaza armonios cu picturile abstracte pozitionate opus. 

Exact atunci cand ai crezut ca ai inteles pe deplin mesajul transmis de aceasta amenajare, faci cunostiinta cu baia, spatiul care are la baza un design bazat pe cele doua non-culori principale. Luciul faiantei si gresiei impreuna cu accesoriile fine si corpurile de iluminat, sunt cele care dau, pe laga functionalitate, pretiozitate incaperii, iar modernul isi manifesta drepturile prin design-ul complet nou al obiectelor si accesoriilor sanitare.

Asocierea mai multor stiluri in cadrul unei singure amenajari poate face ca mesajul transmis sa fie segmentat. In cazul de fata fiecare incapere reuseste sa isi spuna propria povest pornind de la o idee principala: feminitate.
Povestea ta cum arata?

Designer: RednetDom

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...