fbpx

Acoperisuri uimitoare pentru casa ta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Acoperisul unei casa este printre cele mai importante parti din intreaga constructie, daca nu este chiar cea mai importanta. Nu degeaba exista si zicala “sa ai un acoperis deasupra capului” si avand in vedere ca este practic imposibil sa locuiesti intr-o casa fara acoperis, putem spune ca este cel mai important element din constructie, alaturi de fundatie si stalpii de rezistenta.

Deschide Galeria

Pentru simplul fapt ca acoperisul are un rol protector impotriva ploii, zapezii, grindinii si a altor lucruri ce ar putea intra in casa, nu inseamna ca aspectul acestuia ar trebui neglijat. A alege un acoperis doar pentru ca este foarte rezistent nu este cea mai inspirata alegere, considerand ca acoperisul oricarei case defineste in mare masura intregul design.

Daca iti place sa fii creativ, original si preferi si siguranta maxima pentru tine si pentru casa ta, avem aici cateva idei care iti vor schimba putin perceptia despre acoperisurile clasice.

Ultimele tendinte in domeniu merg pe acoperisurile eco, care au la suprafata plante, gazon, copaci si panouri solare, pentru a avea atat bucuria naturii chiar deasupra casei tale, dar si pentru a obtine energie regenerabila.

Un asemenea acoperis este foarte rezistent, foarte bine izolat, iar plantele pe care le vei alege vor crea un aspect de vis intregii constructii, aceasta imbinandu-se perfect cu mediul inconjurator.

O alta varianta eficienta pentru acoperis este sa il transformi in terasa, dotata cu toate utilitatile necesare, iar vara, alaturi de prieteni, vei fi mereu la inaltime, bucurandu-te de luxul oferit chiar de casa ta.

Placerea de a savura o cafea sau o bautura racoritoare in aer liber, la tine pe acoperis, se va compara cu putine alte lucruri pe care le vei experimenta. Marele avantaj este ca totul se afla chiar la tine acasa, iar privelisteaza care te va insoti zilnic va fi una care te va relaxa si incarca cu energie pozitiva de dimineata pana seara.

Reclama

Articole noi

Arbiton Woodric – plăci cu adevărat unice

Cu toții suntem diferiți. Aceasta este o afirmație frecventă...

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...