fbpx

Acuarela Bistro, un local care iti coloreaza zilele de vara

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Putem spune despre Acuarela Bistro ca este printre cele mai populare locuri din Bucuresti. Situat pe strada Polona la numarul 40, Acuarela Bistro este o ruda apropiata a altor doua localuri: Acuarela Bufet si Plastilina. La Acuarela predomina o atmosfera familara in care decorulul este alcatuit din detalii care-i ofera locului o amprenta unica, inconfundabila. Alexu Toader, unul dintre proprietarii acestui local, a acceptat sa ne impartaseasca cateva informatii legate de cum a luat nastere Acuarela, precum si alte amanunte care sa-i contureze povestea.
Acuarela este un mic business social de familie in care a fost implicata de la inceput intreaga familie: eu, fratele meu – Andrei si parintii nostri, Dan si Aura Toader. Mix colorat de obiecte nostalgice reconditionate si lucrari de arta adunate in ultimii 5 ani, Acuarela este o amenajare a agentiei de brand engagement Hello Menthol (agentie de branding creata de noi in 2008) impreuna cu un grup mare de prieteni si artisti.
Acuarela a fost gandita initial ca o cafenea pentru un grup restrans de artisti, o platforma informala de legatura intre artisti, curatori si publicul lor si un generator de trafic si finantare pentru expozitiile de la Imbold, Galeria.
Am inchiriat in septembrie – octombrie 2012 casa din Polona si am inaugurat Imbold, Galeria dupa 3 luni, la final de decembrie, ca prim proiect al Asociatiei Imbold, proaspat infiintate. Dupa alte 3 luni am deschis si Acuarela, care initial era o cafenea cu meniu foarte restrans gandita initial pentru artistii cu care lucram si pentru o comunitate mica formata din prieteni si prieteni de-ai prietenilor.
La Acuarela, putem vorbi de o amenajare initiala care a durat aproximativ 4 luni si in care aportul prietenilor a fost covarsitor; apoi putem vorbi de un concept care presupune o reamenajare constanta, in care lunar, timp de aproape 3 ani am inlocuit piese de mobilier, am deschis si am extins ulterior terasa, am inchis galeria cu instalatii temporare sau cu shop-ul de arta Artmaroc, am modificat lumina, acustica si atmosfera.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...