fbpx

Acuarela Bistro, un local care iti coloreaza zilele de vara

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Am facut un mix intre obiecte de mobilier din zestrea familiei cu mobila veche reciclata din fostul hostel Counting Crows, piese de mobilier de la expozitia Ebenist Maler organizata de Andrei Argaetic de Noaptea Alba a Galeriilor 2011 si diverse obiecte salvate din uzine si ateliere parasite sau demolate.
O parte din scaune sunt achizionate din Sighetul Marmatiei si o alta este reciclata cu ajutorul amicilor de la atelierul Woodyo si pictate patinat pentru a se incadra in decor. Altele sunt noi si au vopsite in cadrul unui proiect de mobilizare a prietenilor: Friendly painting, unde fiecare are propriul scaun vopsit la Acuarela.
Cred ca cea mai mare provocare a amenajarii a fost iarna. Am depozitat foarte multe lucruri in curte, iar operatiunea nu a fost deloc usoara. O alta problema au fost limitarile contractuale stabilite de proprietarii imobilului; nu am putut modifica anumite portiuni si finisaje, cum ar fi tâmplaria, podeaua din gresie lucioasa, scara de acces la mansarda.
Investitia initiala in Acuarela a fost de 25000 de euro in prima faza a amenajarilor (toamna-iarna 2012), urmata de inca 12000 de euro in primavara, atunci cand am achizitionat bus-barul si am construit scenele si compartimentarea spatiilor. In 2014 am refacut sau inlocuit o mare parte din mobilier, am extins barul, am inlocuit o parte semnificativa din echipamentele de bar si am reamenajat gradina din spate (aproximativ 15000 euro). Ideea de spatiu viu, in permanenta schimbare este un aspect foarte important din pozitionarea Acuarelei. In plus, Acuarela presupune si un kit mobil de eveniment compus din 3 automobile din anii 60-70 si o rulota retro cu care am participat la mai multe evenimente anul trecut. Bugetul estimativ pentru achiziția lor si a mobilierului de eveniment a fost de ap
Acuarela este un melanj colorat de nostalgie si lucrari artsy, de bistro frantuzesc intim si improvizatie romaneasca.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...