Alb imaculat: un apartament in Cluj Napoca

Acest apartament minunat se afla in centrul orasului Cluj, in Piata Unirii, intr-o frumoasa cladire construita in secolul al XIX-lea. La origini a fost studioul unui pictor. Astazi, apartamentul cu o suprafata de 70 de metri patrati a fost renovat complet si transformat intr-un camin primitor.

Deschide Galeria

Spatiul a fost renovat in stil minimalist, cu o paleta simpla de culori formata din duo-ul alb/negru si naturaletea lemnului. O parte dintre piesele de mobilier din acest apartament sunt originale si au fost restaurate in stilul Art Nouveau si Art Deco. Spatiul este adus in zilele noastre cu ajutorul unor detalii moderne si contemporane.

Cei 70 de metri patrati sunt impartiti intre o zona de dining, un living, o chicineta, o baie si un dormitor.

Este demn de observat modul in care au decis sa pastreze amprenta destinatie originale a acestui spatiu, folosind un sevalet pe post de support pentru televizor. Acesta a fost vopsit in alb pentru a completa masa in stil contemporan asezata contrastant pe un covor bogat ornamentat.

Acest mod elegant de imbina doua ere complet diferite continua in intregul apartament. Barul modern are un blat din lemn in aceeasi nuanta cu mobilierul, iar chiuveta este integrate int-o masuta inalta de toaleta cu oglinda. Baia este un joc delicios intre alb si negru, cu o cada pe picioare vopsita in negru la exterior completand pardoseala, iar restul incaperii este de un alb imaculat.

Dormitorul este minimalist si foarte sarac in detalii. Si aici se pastreaza un sevalet in spatele unui taburet jos cu rol de noptiera. In zona de dining intalnim primele culori prezente in accesoriile pentru masa, iar aici designerii au decis sa alterneze albul cu culoarea naturala a lemnului in cazul scaunelor clasice. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole