Albastrul in amenajarile interioare

Fie ca vrei sa iti vopsesti peretii in albastru Tiffany sau vrei doar cate o perna sau un accesoriu albastru marin pus aleatoriu prin camere, iti vom prezenta aici 10 idei care te vor inspira in amenajarea unei camere care sa aiba elemente albastre.

Deschide Galeria

Fiind o culoare foarte la moda anul acesta, elementele si accesoriile albastre iti vor schimba complet in bine intregul design interior al casei tale.

1. Albastru in baie

Acest tip de albastru este specific bailor decorate intr-un stil clasic si arata foarte bine in contrast cu albul, care poate fi prezent doar intr-o fasie sau pe un perete intreg.

2. Podele vopsite frumos

Desi este un dormitor realizat in stil vintage si predominant alb, micile aparitii de albastru ofera acea pata de culoare necesara pentru a avea un design interior ca la carte.

3. Camera de cinat in albastru marin

O camera decinat ideala, unde culoarea predominanta este albastru marin.

4. Albastru Tiffany

Nu exista o femeie careia sa nu ii placa albastrul specific cutiilor Tiffany, care exprima eleganta si feminitate din toate colturile camerei.

5. Design traditional

Folosind un albastru foarte deschis, care aproape se confunda cu albul, vei oferi oricarei incaperi un design traditional de invidiat.

6. Pasteluri cochete

Doar o mica picatura de albastru poate face o diferenta enorma in aspectul designului interior al casei tale.

7. Canapea in albastru regal

O asemenea culoare poate transforma orice piesa de mobilier intr-una similara cu cele prezente in palatele regale.

8. Accesoriile au o importanta incontestabila

Orice accesoriu din casa ta are o importanta incontestabila in designul interior al intregii locuinte.

9. Albastru, albastru si iarasi albastru

Zona din casa unde iei masa este un exemplu perfect de incapere pe care o poti transforma complet folosind albastrul pe post de culoare de baza.

10. Asternuturi in albastru subtil

Intr-o camera in care vrei sa dormi sau sa te relaxezi, un albastru subtil este exact ceea ce iti trebuia ca sa te simti mereu in largul tau.

Sursa Foto: http://www.styleathome.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole