Albul la superlativ in amenajarea unui apartament de 3 camere

De multe ori am intalnit aceasta prejudecata, cum ca albul este sec, rece si nepotrivit intr-o amenajare de locuinta. Nimic mai gresit, sau, mai bine zis, gresit interpretat. Replica noastra vine sub forma acestei amenajari: un apartament modern, luminos, excelent pus in valoare cu alb.


Deschide Galeria

Am ales acest apartament de 3 camere din dorinta de a ilustra ca albul poate fi cel mai bun aliat intr-o amenajare, in special intr-una care nu se bucura de lumina naturala prea multa. Albul este fundalul ideal pentru a aduce piese-accent colorate, cum ar fi o canapea sau o masuta cu un design deosebit. Piesele de arta, tablouri sau sculpturi, ies in evidenta intr-un decor care le permite sa isi spuna povestea. Albul nu este nici tern si nici plictisitor atunci cand il acompaniezi cu texturi si culori, imbogatind senzorial amenajarea.

Avand o vedere panoramica la mare, nu e de mirare ca albul si accentele de albastru predomina in interioarele acestei locuinte. Este refugiul unui scriitor, ce locuieste singur, iar spatiul si l-a dorit ca o amenajare simpla, moderna, cu spatiu de lucru cu vedere spre mare, dar si loc de socializare si primit prieteni in vizita.

Caramida vopsita in alb confera textura peretilor, iar luminile-accent pun in valoare aceasta trasatura, oferind un plus de caldura si lumina spatiului. Deschiderea zonei de zi sporeste senzatie de amplitudine si luminozitate. In acelasi timp, zona de living este despartita vizual de cea a bucatariei. spatiul dintre cele este destul de mare astfel incat sa permita extensia unei mese, in mod normal stransa in interiorul insulei de bucatarie.

Zona de gatit este un spatiu minimalist tratat, cu un design unitar, cu fronturi albe, lucioase si electrocasnice incorporate in interiorul mobilierului. Spatii largi de depozitare, multa lumina naturala si un corp tip insula in care gasim chiuveta si plita. Pentru a masca aceste zone, a fost amenajat un blat tip bar la o inaltime potrivita. Corpurile de iluminat in spirit industrial completeaza in mod fericit intreg designul gandit pentru aceasta functiune.

Tot in spatiul zonei de zi au fost inserate si un birou amenajat la fereastra si un loc de citit cu corpuri incastrate pentru o biblioteca usor neconventionala.

Mergand spre dormitor vom gasi aceeasi abordare minimalista, cu mult alb si textura de caramida ca element de accent. Camera ne inspira liniste, serenitate si relaxare. Din pat poti admira privelistea marii sau direct la fereastra intr-un asemanator ca in living. Dulapurile sunt incastrate intr-o nisa, cu lumini deasupra usilor si spatiu generos pentru depozitare.

Hai sa admiri intreaga amenajare in galeria foto si inspira-te pentru propria locuinta!

Sursa foto: micasa

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...