Albul la superlativ in doua amenajari din Constanta

Pentru ca suntem in plin sezon estival, ne intoarcem la Constanta sa admiram amenajarea a doua apartamente destinate inchirierii in regim hotelier.

Deschide Galeria

Beneficiarul acestor amenajari, realizate cu sprijinul echipei de la Interior Store, si-a dorit o abordare moderna, minimalista, dar functionala pentru a putea oferi tot confortul oaspetilor sai.

In plus, terasele generoase dispuse pe toata lungimea apartamentelor permit admirarea panoramei spre plaja si mare, dar si spre lac.

Ambele apartamente au o suprafata de 50 metri patrati, cu o configuratie de 2 camere. Amenajarea iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa. Zona de zi cuprinde si spatiul bucatariei delimitat vizual de locul destinat meselor (diningul este amenajat pentru 6 persoane).

Ferestrele generoase permit o cantitate mare de lumina naturala, iar albul predominant face ca spatiile sa para mai ample. S-au utilizat finisaje moderne, de calitate, usor de intretinut tinand cont de destinatia acestui apartament.

Conceptele amenajarii celor 2 apartamente sunt asemanatoare. Spatiile sunt utilate cu tot ce ai nevoie pentru confortul sejurului. Poti gati daca doresti, apartamentele fiind dotate cu cele necesare, inclusiv electrocasnice, dar si spatii de depozitare. Finisajele albe urmeaza linia designului minimalist abordat in ambele apartamente.

In ambele livinguri canapelele sunt extensibile, cu saltea ortopedica, astfel incat oaspetii sa poata folosi in mod confortabil si acest spatiu. Mobilierul, in ambele incaperi a fost conturat in culori deschise, cu finisaje lucioase pentru a reflecta lumina.

Ambele dormitoare preiau din cromatica utilizata in zonele de zi. In jurul patului a fost integrat un sistem pe baza de benzi LED oferind un iluminat ambiental placut. Noptierele, comoda si dulapul ofera spatii de depozitare multiple.

Baia amenajata in culori mai inchise – nuante de maro – a fost dotata cu cabina de dus pentru o optimizare a spatiului avut la dispozitie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole