Albul este culoarea cea mai des folosita in casele noastre. Insa, am ajuns sa o nedreptatim pentru faptul ca multi ani a fost folosita intens in decorul camerei si ca monotonia sa era deseori apasatoare. E timpul sa redescoperim aceasta culoare simpla, cu care niciodata nu vei da gres in amenajarea livingului, fiind o varianta chic si eleganta.

Intr-un stil clasic, vintage sau modern, albul iti va fi un prieten bun. Se va integra usor si va fi usor de asortat. Albul pune foarte bine in valoare lemnul care ii deschide si armonizeaza nuantele naturale.

De asemenea, albul permite folosirea altor culori inchise in continutul decoratiunilor sau elementelor de mobilier. Cum ar fi un covor intr-o culoare inchisa care sa accentueze spatiul sau o piesa de mobilier neagra care sa desparta vizual livingul de dining.

Albul scoate in evidenta culorile. Le accentueaza pe cele deschise, punandu-le in valoare si pe cele inchise, reci le tempereaza. Monotonia peretilor albi poate fi usor sparta cu arta, tablourile sau fotografiile in rama fiind cele mai usoare metode prin care un perete poate sa fie animat. Si motivele geometrice se armonizeaza cu albul.

Sa nu uitam ca stilul scandinav utilizeaza cu preponderenta aceasta culoare, fiind una din trasaturile sale caracteristice. Albul potenteaza lumina naturala si face camera mai spatioasa. Pentru designurile originale, albul poate sa fie o optiune potrivita, permitand adaugarea diverselor accente si pete de culoare fara teama ca s-ar putea sa gresiti vreo asociere.

In combinatie cu negrul, albul face o impresie foarte buna, fiind culoarea ideala pentru a-l completa. Intr-un stil eclectic, albul este ideal, permitand alaturarea mai multor piese cu motive, modele si culori diferite. 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii