Alege-ti biroul in functie de personalitate

Suntem diferiti unii de altii, iar acest lucru nu ne mai surprinde de foarte mult timp. Tuturor ni se intampla de multe ori sa lucram la un birou care nu ne place, ne incomodeaza si nu ne reprezinta deloc, iar de aceea credem ca a venit timpul sa oferim cateva idei foarte creative pentru stilul si personalitatea fiecaruia!

Deschide Galeria

Daca esti o fire atletica si munca la birou nu te caracterizeaza absolut deloc sau daca ti-ai dori sa fii la sala de fiecare data cand incepi sa tastezi si sa trimiti e-mail-uri in stanga si in dreapta, probabil ca un birou cu banda de alergare ti-ar veni manusa.

Birou pentru pasionatii de antichitati Birou pentru pasionatii de antichitati. Sursa 

 

Pentru tipul explorator si pasionat de antichitati, avem un birou desprins parca din romanele lui Jules Verne. Cu un scaun de piele foarte comod si cu un aspect vintage foarte pronuntat, acest birou iti va oferi relaxarea si starea de spirit necesare pentru a fi cat mai productiv in timp ce lucrezi.

Birou pentru pasionatii de filme Birou pentru pasionatii de filme. Sursa 

 

Esti pasionat de filme si ai vazut toate seriile “Star Wars” de cel putin 10 ori? Atunci biroul “Han Solo” este exact ceea ce iti trebuie pentru a face din munca de birou o reala placere, in fiecare zi.

Birou pentru pasionatii de masini

Birou pentru pasionatii de masini. Sursa 

 

Pentru cei care si-ar dori sa fie la volan mai mult decat orice in lume, un birou standard cu siguranta ca nu iti va oferi inspiratia necesara pentru a lucra, iar tocmai de aceea s-au inventat birourile din parti de masina.

Birou pentru pasionatii de muzica clasica Birou pentru pasionatii de muzica clasica. Sursa 

 

Biroul orga, in stil victorian, este alegerea perfecta a celor pasionati de muzica clasica si de vremurile de altadata, cand totul parea mai rafinat, mai elegant si mai simplu. Cochet si foarte estetic, biroul acesta cu siguranta ca va starni invidia intregului departament in care lucrezi.

Biroul-cochilie Biroul-cochilie. Sursa 

 

Iti place sa ai parte de intimitate atunci cand lucrezi, dar totusi, sunt foarte multi oameni in jurul tau si acest lucru nu iti permite sa te concentrezi? Biroul-scoica sau biroul-cochilie este exact ceea ce iti trebuia pentru a te izola atunci cand iti doresti sa lucrezi la capacitate maxima. Singurul dezavantaj al acestui birou foarte creativ este faptul ca exista sansa sa arati ca un melc in timp ce iti tragi “cochilia” peste tine, iar de aici poate porni o intreaga serie de porecle pe care le vei primi de la colegii de birou.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor