Alt Club, un spatiu multifunctional din Timisoara, adresat exclusiv persoanelor din mediul IT si creativ – digital

Cum ati descrie stilul amenajarii? “Ne dorim ca membrii nostri sa se simta bine aici, de aceea am adaptat tot conceptul la nevoile lor, nu am tinut neaparat sa abordam un stil anume. Am preferat sa oferim spatiului o personalitate aparte, fara a merge pe un anumit stil, ci insitand mai mult asupra detaliilor oferite de decoratiuni si imbinarea elementelor de mobilier.  Fiind un loc destinat persoanelor care activeaza in domeniile IT si creativ-digital, am modificat spatiul in asa fel incat sa poata fi folosit ca zona de lucru, dar si ca un loc potrivit cu hobbiurile lor. Spatiul se afla intr-o continua schimbare, este flexibil. Adaugam sau modificam elementele de decor in functie de modul in care evolueaza clubul si de feedbackul primit de la membri.”
Ati cerut parerea unui arhitect inainte sa va apucati de amenajare? “Spatiul ne­-a cam dictat directiile de amenajare, precum si conceptul locului. De data asta am lucrat strict intern, adica echipa de la Alt Club, cu ajutorul designerilor de la X3 si feedback de la prieteni.”
Cum ati descrie oamenii care frecventeaza Alt Club? “Membrii nostri sunt pasionati de IT si digital si prefera flexibilitatea atunci cand vine vorba de spatiul in care isi desfasoara activitatea. Sunt mari consumatori de cafea, isi petrec timpul liber impreuna, sunt fani ai jocurilor video, ai ultimelor tehnologii din domeniul lor de activitate si ai filmelor bune.”

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole