Alt Shift: un gastropub in stil industrial chic in inima capitalei

Generatia "cu cheia la gat" a  crescut. Generatia aceea acum genereaza idei, face societatea sa se dezvolte, naste miscari sociale, iar in timpul liber isi alege trend-setteri si voci puternice care sa ii reprezinte. Aceasta generatie este informata, cu standarde inalte, deloc usor de pacalit si cu asteptari ridicate. Aceasta generatie a ales sa se intalneasca in Control pentru a socializa, a se simti bine si pentru a se manifesta in largul sau. Incepand din aceasta luna stim unde vor lua masa si unde se vor bucura de cele mai rafinate soiuri de vin. In Alt Shift

Deschide Galeria

Pasionatii de tehnologie deja au apasat combinatia de taste Ctrl Alt Shift pe tastaturi ca sa vada ce se intampla. Noi ne-am gandit mai degraba la initiativa din Marea Britanie cu acelasi nume care avea ca scop schimbarea sociala. Spiritul Ctrl Alt Shift insa poate fi inteles doar daca ajungeti acolo sa luati cina, sa beti un vin si apoi sa coborati in club Control pentru un concert si distractie pe masura. 

Designul acestui loc poarta semnatura deja consacrata a studioului LAMA, pe care va invitam sa ii vizitati pe pagina lor web. Ce va putem spune noi dupa o vizita in Alt Shift este ca am gasit un spatiu amenajat in stil industrial cu mici accente chic, aerisit, disciplinat in organizare, insa foarte relaxat ca atmosfera. Cromatica este simpla osciland intre nuanta naturala a lemnului, distinctia marmurei si structurile metalice industriale care incadreaza incaperile. Pe unul dintre peretii camerei principale, discret, puteti citi Berlin, vechiul nume al acestui loc.

Ca noi cei de la povesteacasei.ro suntem indragostiti de solutiile de iluminare industriale si steampunk, nu e o noutate pentru voi, dar ati putea merge sa descoperiti locul in care ne-am indragostit ultima data: in Alt Shift. Nu ne credeti, uitati-va in galerie si veti intelege despre ce vorbim. 

Alt Shift este divizat in trei incaperi: o sala mica pentru cei care isi doresc poate sa joace un board game sau sa lucreze la un proiect, un spatiu incapator pentru nefumatori si sala principala si cea mai mare unde mesele dispuse pe trei siruri la distante considerabile unul fata de celalalt isi asteapta prieteni sa se adune in jurul lor. Preturile  portiilor de mancare sunt la nivelul celor practicate de toate puburile din zona, dar primesc cinci stele din partea noastra pentru ca sunt delicioase, iar cantitatile nu sunt deloc mici. Cine e obisnuit cu Shift [piata Lahovari] va veni cu drag sa ia masa si in noul local din Constantin Mille. 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole