Cunoastem deja puterea albului intr-un decor. Si atunci cand este potentat si de o lumina placuta precum cea a climei mediteraneene, atunci stim sigur ca amenajarea este una ce ne va placea cu siguranta.

Vorbim despre un apartament cu un decor proaspat, primavaratic, cu un ambient cald si primitor din insorita Spanie. Nu lipsesc accentele de culoare ce inveselesc atmosfera, iar structura cu spatii deschise lasa cat mai multa lumina naturala sa patrunda in interior.

Camera de zi, avand o configuratie pe lungime, cuprinde o zona de conversatie si o zona de luat masa. Amenajarea urmeaza linia designului nordic concentrat pe minimalism functional. Esenta de lemn a parchetului impreuna cu restul de nuante neutre dezvoltate in cadrul amenajarii imprima acest sentiment de cald, placut si confortabil. Spatiului nu-i lipseste deloc personalitatea, accentele de culoare, de portocaliu si turcoaz, impreuna cu decoratiunile compun un ambient elegant si cochet. Corpul de mobilier alb pe care se afla televizorul pune parca si mai bine in valoare fotoliul portocaliu, un centru de interes care anima atmosfera. Interesante sunt si restul de dulapuri intr-o nuanta crem, al caror design urmeaza o inaltime medie, lasand astfel spatiul sa respire.

Suprafata vitrata generoasa face spatiul sa para mai amplu; in acest sens perdelele semi-transparente lasa lumina sa patrunda din belsug in camera.

Locul de luat masa este la fel de simplu compus dintr-o masa alba si scaune Eames. Covorul de dedesubt are rolul de a marca aceasta zona in cadrul amenajarii.

Designul functional se pastreaza si in bucatarie: alb imaculat, cu fronturi lucioase si blat din Corian alb, zone de lucru coerente si depozitare suficiente. Ca detalii, ne plac literele cu care se compune cuvantul Kitchen (bucatarie) si usa dinspre balcon dintr-o sticla mata pe care este scris in diferite limbi “pofta buna”.

Dormitorul matrimonial este un spatiu elegant, decorat in aceleasi nuante neutre. Amenajarea imbina diferite texturi cum ar fi tapiteria tabliei de pat inaltate, pernele decorative colorate. Cu adevarat special la acest dormitor este zona de dus integrata de-a dreptul in spatiul dormitorului cu sticla securizata si continuandu-se cu un lavoar elegant, partea cu vasul de toaleta fiind inchisa. Astfel de amenajari care integreaza cabina de dus de-a dreptul in interiorul dormitorului pare un nou trend ce capteaza atentia din ce in ce mai mult; am scris despre o amenajare similara aici. Acelasi decor cald si placut il vom gasi si in dormitorul fetitei familiei, unde mobilierul incastrat, patul si cateva rafturi deschise compun un spatiu discret si dragut cu nuante pale de roz.

Sursa foto: planete-deco

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!