Un apartament de 45 mp a devenit locuinta perfecta pentru o tanara ambitioasa si romantica

Pentru astazi, iti propunem proiectul unui apartament de aproximativ 45 de metri patrati, realizat pentru o tanara cu un stil de viata activ.

canapea galbena cu masuta de cafea, telvizor si loc de luat masa intr-un living mic
Deschide Galeria

„Clienta este o fata tanara, ambitioasa si romantica in acelasi timp. Vorbește fluent engleza si este indragostita nebuneste de tot ce este francez”.

„Vreau ca apartamentul meu să fie parizian”

Primul lucru pe care aceasta l-a spus despre interiorul dorit a fost: „Vreau ca apartamentul meu să fie parizian”. Lucrarile de renovare si reamenajare au inceput prin a afla cum arata Parisul in viziunea ei: stralucitor, liber, cu o ușoara nota de antichitate.

Spatiul din camera de zi a fost delimitat de cel de noapte, cu ajutorul unui sistem de usi glisante, cu sticla, care permite luminii naturale sa patrunda chiar si in zona de dormitor.

Acelasi sistem de usi separa camera de zi si de bucatarie; 3 camere delimitate ingenios de acelasi sistem care nu ia din spatiu asa cum ar face-o usile clasice.

„Cand folosesti culori puternice, trebuie sa fii foarte atent in alegerea combinatiilor si a proportiilor”

Camerele au fost renovate si amenajate relativ repede insa finisajele: culorile, texturile si decoratiunile au fost alese cu mare grija. „Cand folosesti culori puternice, trebuie sa fii foarte atent in alegerea combinatiilor si a proportiilor” spune designerul.

Rezultatul reamenajarii a fost pe placul tuturor, fara nicio exceptie. Spatiul apartamentului, de nerecunoscut dupa finalizarea lucrarilor a dobandit propria personalitate.

Design: Roden Home

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole