Amenajare apartament – tipare ludice si culori intense

Exprimarea ludica la nivelul amenajarilor interioare capata noi proportii in ultimii ani. Din ce in ce mai multi designeri adopta motive si tipare jucause, cu forme geometrice abstracte, in culori intense, vesele care deschid atmosfera per ansamblu.


Deschide Galeria

Pe un astfel de tipar au mers si cei de la Widawscy Studio Architektury care au decorat un apartament in Polonia plin de elemente care atrag privirile in orice colt te-ai uita.

Elemente originale vom gasi la tot pasul: culori, forme, structuri care decoreaza livingul, diningul, scarile si baile.

Zona de living este frumos conturata prin peretii albi si structura de caramida care sustine semineul. Partea cea mai interesanta este insa peretele in care vom gasi incorporate biblioteca si televizorul, acoperite de usi glisante care se misca pentru a arata pe rand doar biblioteca sau doar televizorul. Este un design ingenios, iar combinatia dintre albul lucios si lemnul rafturilor decoreaza elegant peretele.

Apartamentul are o structura asemanatoare literei U. Astfel din living, ceea ce pare a fi un hol este de fapt bucataria in care vom gasi ca laitmotiv peretele din caramida. In latura urmatoare, bucataria se continua cu zona de dining, cu un decor plin de culoare si elemente interesante. O masa cu influente industriale, scaune Eames galbene si corpuri de iluminat albe cu grilaj negru. Peretele opus celui de caramida este alb si decorat cu o forma stilizata a hartii lumii completata pe alocuri cu fotografii ale celor dragi si momente amuzante.

La etaj sau mai bine zis spre etaj urcam ghidati de scari luminate la baza fiecarei trepte. Culorile si elementele inedite nu lipsesc nici aici. In dormitor predomina albul, intrerupt de accentele de negru ale peretelui inclinat, al lampii trepied, covorasului si ramelor tablourilor sprijinite de perete si asezate direct pe podea. Zona despartitoare dintre lavoar si dormitor este formata din sticla colorata delimitata cu dungi negre.

Cat de galbena poate sa fie o baie? Foarte galbena va vom raspunde. Insertiile de galben predomina in intreaga casa, regasindu-se sub diverse forme in fiecare camera, culminand cu baile. O latura originala pe care aceasta casa o exploreaza si pe care va invitam sa o explorati pe indelete in galeria de mai sus.

Sursa foto: chictip.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...