Amenajare atipica intr-un apartament de 2 camere

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi s-ar putea descrie intr-un singur cuvant: luminoasa. Ferestrele largi si iluminatul artificial dispus pe fiecare latura a apartamentului amplifica spatiul si il valorifica excelent.


Deschide Galeria

Configuratia este cea a unui apartament de doua camere, insa zona de zi ocupa o parte insemnata, ingloband livingul si bucataria care formeaza un tot unitar.

Pentru a obtine acest efect de luminozitate, s-a folosit mult alb, crem si bej, alaturi de cateva accente de culori care echilibreaza cromatic decorul.

Aceasta amenajare surprinde prin scenariile realizate cu ajutorul formelor de iluminat. Benzile LED dispuse de-a lungul intregii zone de zi inclusiv in hol, alaturi de spoturile incastrate si lampile suspendate reusesc sa puna in evidenta fiecare colt si fiecare functiune in parte. Ca zona de accent mentionam zona cu fototapet.

Mobilarea este minimala, axata pe piesele de baza. Astfel, spatiul se pastreaza aerisit si circulatiile fluente. De exemplu, livingul este redat doar prin canapea si TV-ul fixat in perete. Zona de bar joaca rol de delimitare a celor doua functiuni principale. Chiar si la nivelul pardoselii a fost realizata o delimitare prin folosirea a doua finisaje diferite.

Pentru bucatarie, s-a dorit o amenajare minimalista, unitara. Corpurile sunt arajate in forma literei L, pe doua laturi, cu toate electrocasnicele incorporate. Mobilierul este alb, cu front lucios si un design simplu, liniar; zona placata cu panou de sticla neagra si iluminata cu benzi LED aduce un plus de dramatism si sparge monotonia albului.

In dormitor s-a mizat pe jocul oglinzilor si a suprafetelor lucioase pentru a spori senzatia de spatialitate. Si aici iluminatul joaca un rol important. Linia minimalista se continua si in aceasta incapere, patul si dressingul fiind piesele principale ale functiunii.

Acelasi joc al luminilor si oglinzilor este reluat si in baie, unde spatiul a fost optimizat pentru a incorpora si masina de spalat rufe, dar si o zona de depozitare sub lavoar.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...