fbpx

Amenajare atipica intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi s-ar putea descrie intr-un singur cuvant: luminoasa. Ferestrele largi si iluminatul artificial dispus pe fiecare latura a apartamentului amplifica spatiul si il valorifica excelent.

Deschide Galeria

Configuratia este cea a unui apartament de doua camere, insa zona de zi ocupa o parte insemnata, ingloband livingul si bucataria care formeaza un tot unitar.

Pentru a obtine acest efect de luminozitate, s-a folosit mult alb, crem si bej, alaturi de cateva accente de culori care echilibreaza cromatic decorul.

Aceasta amenajare surprinde prin scenariile realizate cu ajutorul formelor de iluminat. Benzile LED dispuse de-a lungul intregii zone de zi inclusiv in hol, alaturi de spoturile incastrate si lampile suspendate reusesc sa puna in evidenta fiecare colt si fiecare functiune in parte. Ca zona de accent mentionam zona cu fototapet.

Mobilarea este minimala, axata pe piesele de baza. Astfel, spatiul se pastreaza aerisit si circulatiile fluente. De exemplu, livingul este redat doar prin canapea si TV-ul fixat in perete. Zona de bar joaca rol de delimitare a celor doua functiuni principale. Chiar si la nivelul pardoselii a fost realizata o delimitare prin folosirea a doua finisaje diferite.

Pentru bucatarie, s-a dorit o amenajare minimalista, unitara. Corpurile sunt arajate in forma literei L, pe doua laturi, cu toate electrocasnicele incorporate. Mobilierul este alb, cu front lucios si un design simplu, liniar; zona placata cu panou de sticla neagra si iluminata cu benzi LED aduce un plus de dramatism si sparge monotonia albului.

In dormitor s-a mizat pe jocul oglinzilor si a suprafetelor lucioase pentru a spori senzatia de spatialitate. Si aici iluminatul joaca un rol important. Linia minimalista se continua si in aceasta incapere, patul si dressingul fiind piesele principale ale functiunii.

Acelasi joc al luminilor si oglinzilor este reluat si in baie, unde spatiul a fost optimizat pentru a incorpora si masina de spalat rufe, dar si o zona de depozitare sub lavoar.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...