fbpx

Amenajare Casa Naturalia – oaza urbana cu delicatese bio

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Casa Naturalia este o cofetarie-patiserie cu specific bio-raw-vegan, deschisa in luna octombrie 2015 in Bucuresti, in zona Unirii. Desfasurata pe o suprafata de 90 mp, s-a dorit a fi un refugiu natural intim si calduros, in aglomeratia central bucuresteana.

Deschide Galeria

Proiectul a fost realizat de echipa Avantgardesign: designerii de interior Simona Bonea si Bogdan Apostoiu si arhitectul Victor Popescu. Proiectul a fost complex, incluzand si identitatea de brand pentru prima locatie de acest gen deschisa de proprietarul retelei de magazine-supermarket Naturalia.

Provocarea a fost aceea de a combina elemente cat mai naturale intr-un stil rafinat, care sa transmita filosofia bio din spatele brandului fara a sufoca vizual spatiul. Alegerea materialelor a fost fireasca, optandu-se pentru finisaje naturale (lemn si piatra), inclusiv in identitatea vizuala a brandului. Spectaculoasa este forma ondulata a tavanului, proiectat de arhitectul Victor Popescu si realizat de firma Atipic, cu o imbinare de tip “coada de randunica”, ca o forma de puzzle. Plafonul, realizat din placaj stratificat de plop si fabricat de firma Atipic, preia forma valurita in 3D ce dialogheaza cu elementele de mobilier cu linii usor curbate.

Acestea se aliniaza finisajelor peretilor si pardoselii, care pastreaza venaturile lemnului si pietrei, creandu-se un efect de amplificare si fluidizare a spatiului. Mobilierul este in intregime proiectat de echipa de arhitecti si designeri si fabricat de Delta Studio.

Pentru pardoseala, s-a folosit gresie Alamo de la Dalet, in placi de 120 x 19,5 cm. In spatiul de servire, peretii sunt acoperiti cu placi ceramice  Oxo Garden Arena de la Porcelanosa (faianta cu model de frunze). Canapelele sunt custom made la Meranti, iar corpurile de iluminat sunt furnizate de Luminna.

In baie s-au folosit placi ceramice de la Dalet, un melanj inspirat intre colectiile Natural KT, Natura Woo Birch, Natura Wood Oak. Obiectele sanitare sunt furnizate de Delta Studio.

Tapetul contine un imprimeu natural de flori de cires si, impreuna cu ardezia ce imbraca doi pereti de accent, dau personalitate spatiului, reusind sa transpuna intr-un mod degajat natura in aceasta oaza urbana.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...