Daca esti in cautarea unei surse de inspiratie pentru amenajarea casei tale, fie apartament mic sau garsoniera, musai sa urmaresti acest proiect realizat de designerul de interior, Bianca Beis.

Este vorba despre o garsoniera de 33 metri patrati, destinata unui barbat tanar care traieste singur, cu un stil de viata foarte dinamic.

Provocarea a fost crearea unui ambient care sa raspunda nevoilor lui, cu spatii de depozitare functionale si un decor in stil contemporan. Conceptul pe care Bianca l-a creat se leaga puternic de personalitatea tanarului, exprimata in detaliile jucause si colorate.

De aceea, deloc intamplatoare este schema de culori folosita. Accentele de galben pe care le intalnim sub diferite forme: de la canapea pana la accesorii, cum ar fi covorul, sau scaunele din bucatarie de la SomProduct, imprima veselie si dinamica spatiului, iar tonurile calme de albastru din living, bucatarie sau baie exprima masculinitate si seriozitate, echilibrand astfel cromatica.

Printurile cu ilustratii de la COLORHOOD completeaza armonios compozitia cu o nota de sensibilitate.

Placutele decorative de la Manolo Manufaktura si mobila de living alba, in spirit scandinav  echilibreaza amenajarea conferind o senzatie de acasa, de relaxare si lumina, functionand prin contrast impreuna cu celelalte elemente exprimand astfel multitudinea de nevoi si parti ale personalitatii clientului.

Principala zona de depozitare se afla in camera, care tine loc si de living si dormitor, sub forma dulapurilor inalte pana in tavan si cu usi acoperite cu oglinzi. Astfel, se creeaza un efect vizual de largire a spatiului.

In bucatarie, amenajarea urmeaza aceeasi abordare functionala desfasurata in intreaga locuinta. Fundalul alb scoate in evidenta contrastul dintre mobilierul albastru si accentele de galben ale scaunelor. Placile decorative se continua din hol si in bucatarie oferind astfel un efect de  continuitate. Si in baie s-a mizat pe acelasi tipar, spatiul fiind optimizat prin amenajarea unei zone de dus tip walk-in. Atat in bucatarie cat si in baie, mare parte din mobilier a fost realizat pe comanda.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!