Recompartimentare functionala pentru un apartament de 40 mp

Atunci cand vorbim de amenajarea unui spatiu mic, confortul si functionalitatea sunt principalele cerinte pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca.

Deschide Galeria

Misiunea designerilor, una deloc usoara, a fost sa reamenajeze, sa recompartimenteze si sa optimizeze functiunile unui spatiu de 40 mp (suprafata in care este inclus si balconul de 6,4 mp).

Camera principala a fost impartita in 2 zone: dormitor si living.

Simplitatea si rafinamentul sunt cuvintele cheie ce descriu cel mai bine dormitorul. Atentia la detalii, acesorizarea discreta si finisajele de inalta calitate reusesc sa aduca un plus de eleganta camerei.

Living-ul sau mini-livingul cu suprafata de doar 6.8 mp este amenajat intr-o maniera simpla dar cu accent pe functionalitate. Coltarul si mobila de perete sunt componentele principale din acest spatiu. Aceasta zona datorita coltarului extensibil poate juca rol si de loc pentru dormit.

Pentru bucatarie nuantele de maro-gri si accentele de albastru sunt placut integrate intr-un spatiu inundat de lumina. Cu o structura compacta, sub forma literei L, bucataria este dotata cu tot necesarul si beneficiaza de un spatiu generos pentru depozitare.

Locul de luat masa este amenajat intr-un mod elegant si rafinat. Corpurile de iluminat suspendate, peretele din caramida aparenta si florile decorative reusesc sa personalizeze decorul intr-un mod unic si original.

Noua ne-a placut aceasta amenajare si te invitam sa urmaresti si imaginile din galeria foto pentru un plus de inspiratie.

Designer: MSarkisyan & Architects Design

Foto: Maria Irinarkhova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole