Contemporan este cuvantul care descrie intocmai caracterul acestui apartament de 68 metri patrati. Proiectul a fost gandit pentru un tanar care si-a dorit un interior elegant, functional, in culori naturale. Rezultatul este de-a dreptul surprinzator prin finetea executiei si a detaliilor impecabile.

Pentru un apartament de 2 camere, aceasta amenajare ofera un confort sporit, prin ferestrele largi si acel open space minunat valorificat. Spatiul pare aerisit, fluent si fara piese de mobilier care sa incarce inutil spatiul. Au fost conturate zonele esentiale, cu accent pe detalii, finisaje si texturi, iar cromatica are la baza tonuri neutre, reci, balansate de esentele de lemn si iluminatul ambiental. Decorul este unul predominant masculin, cu note rafinate.

Zona de zi cuprinde mai multe functiuni, toate armonios integrate. Bucataria se continua cu un loc pentru luat masa, care are rol si de separator, apoi livingul cu o zona media ce include canapeaua si televizorul, apoi un spatiu destinat unui birou, dar si o mica zona de relaxare, ambele amenajate langa fereastra. Trecerea de la o zona la alta se face discret.

In ciuda unui decor minimal, spatiul impresioneaza prin bogatia de texturi si prin designul pieselor de mobilier. Atentia pentru detalii este evidenta in fiecare colt al amenajarii.

Bucataria a fost gandita intr-un mod compact, unitar, cu dulapuri suspendate si electrocasnice incorporate. Privita in ansamblul ei pare a fi o extensie a livingului. Jocul luminilor din acest perimetru al camerei creeaza diferite scenarii, oferind un iluminat uniform.

Si pentru dormitor vom regasi aceeasi linie a unei amenajari potolite, dar interesanta prin forme si texturi. Decorul de aici nu atrage atentia prin decoratiuni, culori sau lumini, ci accentul se pune mai degraba pe starea de relaxare, tihna, de confort. Nu lipsesc nici spatiile de depozitare, ele fiind concentrate o parte in zona holului si cealalta in dormitor, prin dressinguri generoase.

Sursa foto: home-designing

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!