Amenajare contemporana pentru un apartament de 3 camere si 98 mp

Vorbim astazi despre un apartament de 3 camere, configurat cu living spatios, bucatarie si doua dormitoare, unul matrimonial si cel al copilului. Benificiarii, o familie tanara cu o fetita de 10 ani, au apelat la o echipa de designeri cu experienta si impreuna au reusit sa construiasca un interior nou, functional si echilibrat.

Deschide Galeria

Apartamentul a necesitat recompartimentare intrucat livingul si bucataria erau camere de sine statatoare separate de un hol lung. Peretii despartitori au fost inlaturati, astfel combinand cele trei camere s-a obtinut un open space in care au fost incluse toate functiunile necesare.

Desi suprafata totala a apartamentului este una generoasa, bucataria are o dimensiune redusa, astfel spatiul a fost exploatat la maxim. S-a optat pentru o mobilare in foma de L, cu electrocasnicele incorporate iar cromatic s-a mers pe alb si gri in contrast cu nuante de maro. Lumina naturala si cea artificiala influenteaza si personalizeaza intreg spatiul.

In living regasim o atmosfera confortabila si intima, realizata cu ajutorul culorilor alese: maro inchis si portocaliu.  Elementele din sticla, tablourile si obiectele decorative aduc o nota personala intregului spatiu.

Dormitorul matrimonial are un aer rafinat si iese in evidenta prin peretele accent cu imprimeu floral. Accentele de turcoaz se armonizeaza cu tonuri neutre de crem, bej si sustin ideea de baza a unui dormitor: odihna si relaxare. Simpla, axata pe confort si estetic, camera de dormit pastreaza un spatiu ordonat si aerisit.

In dormitorul fetitei s-a mizat din punct de vedere cromatic pe tonuri neutre de crem si bej in armonie cu accente de culoare lila si roz (culorile preferate ale fetitei). Acesta are in componenta sa un pat amenajat central, un dressing spatios, un birou si mobila de perete ce are si functie de depozitare.

Designer : Maria Solovyova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole