Amenajare cu accente de rosu pentru un apartament de 2 camere si 34 mp

Designerii de la Caroline Art au mai creat o poveste moderna si functionala. De aceasta data pentru un apartament cu doua camere (34 mp) destinat inchirierii pe termen lung.

Deschide Galeria

Suprafata apartamentului nu este foarte mare, de aceea, in zona de zi, bucataria si cu livingul formeaza un tot unitar pentru a crea spatialitate si un plus de luminozitate. Abordarea este simpla, dar cu texturi bogate si finisaje care personalizeaza placut amenajarea.

S-au folosit nuante neutre, alb si tonuri de gri precum si esente de lemn natur. In bucatarie si dormitor, rosul isi face putin simtita prezenta; il vom gasi insa intr-o proportie mai generoasa la nivelul livingului.

Ne place mult cum a fost conturata bucataria: simplu, practic si estetic. Mobilier compact, alb, cu o dispunere in L, cu electrocasnice incorporate pentru a spori unitatea vizuala in contextul deschiderii spre living. Zonele de lucru sunt eficient gandite si pastreaza proportii echilibrate, iar spatiile de depozitare sunt generoase.

Dormitorul preia aceasta tematica a unei amenajari simple, axata pe functiunea descrisa. Cu o tablie de pat gri cu motive geometrice, dormitorul ne inspira relaxare. Spatiul este relativ mic, dar cu toate acestea a fost integrat si un dressing.

Livingul pastreaza si el un aer minimalist, canapeaua gri fiind piesa principala. Consola ca suport pentru televizor, masuta de cafea, covorul precum si micile decoratiuni contureaza un spatiu de zi ideal.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole