Daca iti plac amenajarile care te surprind prin culori, temele abordate sau modificarile radicale aduse spatiului, iti marturisim ca proiectul de astazi este unul din acestea. Iti prezentam un apartament de 2 camere conturat intr-un spatiu de 73 metri patrati, in care abundenta culorilor si a imprimeurilor iese in evidenta la fiecare pas. 

Spatiul este locuit de un cuplu tanar care si-a dorit o locuinta vesela, colorata, impregnata cu detalii excentrice pe alocuri. In amenajare regasim tapeturi cu imprimeuri de mari dimensiuni si elemente de decor in culori puternice. 

Asa cum poti observa, acest apartament se remarca printr-o personalitate aparte. Utilizarea turcoazului in fiecare camera creeaza un efect de unitate, insa fiecareia ii este conturata propria personalitate prin elementele specifice fiecarui spatiu functional. 

Spatiul de zi a fost gandit ca o zona destinata reuniunilor cu familia si prietenii. O canapea confortabila, o zona TV si o masuta de cafea asigura strictul necesar. Tapetul cu imprimeu scoate in evidenta restul pieselor de mobilier. Abundenta corpurilor de iluminat creeaza un iluminat general optim pentru acest tip de spatiu. 

Livingul poate fi izolat de bucatarie, dar nu si de holul in care se face primirea vizitatorilor, prin doua usi care pot fi miscate pe sina in functie de nevoile beneficiarilor. 

Daca in living putem observa nuante neutre care vin sa echilibreze abundenta turcoazului, bucataria aduce o infuzie de culoare si imprimeuri. Tapetul acoperit cu sticla colorata din spatele mobilierului de bucatarie si tapetul extins de pe perete asigura o intretinere eficienta si un plus de buna dispozitie. 

Aceeasi cromatica este intalnita si in dormitor. Utilizarea extinsa a turcoazului in zona peretilor si a textilelor contrasteaza cu nuantele calde ale lemnului. Spatiul dedicat dressingului a fost construit prin adaugarea celor doua usi glisante intr-un colt rupt din spatiul dormitorului, iar rezultatul nu poate fi decat unul in afara limitelor obisnuitului.

Aceasta amenajare curajoasa ne arata ca atunci cand indraznesti sa iesi din tipare poti obtine rezultate cu adevarat spectaculoase. Te invitam sa fii cat de creativ iti doresti, mai ales in spatiul in care locuiesti. 

Daca ti-a placut articolul nostru, atunci iti vor placea si recomandarile noastre pentru mobilier!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii