Amenajare cu decor adaptat si piese de mobilier integrate

Marimea apartamentului nu trebuie sa fie o piedica atunci cand planuim o amenajare care sa ne integreze preferintele estetice si sa isi pastreze functionalitatea. Acest apartament de doar 45 mp din Madrid a fost decorat cu scopul de a include toate lucrurile necesare proprietarilor, fara a neglija aspectul estetic.

Deschide Galeria

Livingul apartamentului a fost combinat cu bucataria deschisa si zona pentru luat masa, insa fiecare dintre aceste zone functionale se diferentiaza prin propriile accente de decor. Mobilierul ales este caracterizat prin multifunctionalitate. Astfel, canapeaua poate fi impartita in doua corpuri separate a cate doua locuri sau poate fi grupata intr-un coltar pe care sa incapa toata familia sau prietenii invitati. Masuta de cafea dispusa pe trei nivele poate fi folosita unitar sau poate fi despartita in trei mese separate.

Spatiul de lucru se afla intr-un unghi scaldat in lumina naturala, aceasta fiind reflectata si de textura lucioasa a materialului ales pentru aceasta piesa de mobilier. Abundenta obiectelor de decor si a lucrurilor personale nu distruge echilibrul unei incaperi bine organizate, acestea fiind dispuse pe piesele de mobilier alese cu grija pentru a imbina esteticul cu nevoile practice ale proprietarilor.

Dormitorul apartamentului adaposteste dulapul montat intr-unul din pereti, fiind un alt exemplu de adaptare inteligenta a mobilierului la spatiul redus de care dispune apartamentul situat in Madrid. Terasa urbana este suficient de spatioasa pentru a crea o mica oaza de relaxare la inaltime impanzita cu plante decorative.

Intregul decor ales pentru interiorul apartamentului este caracterizat prin minimalism, aspect modern, invaluit intr-o schema cromatica lejera ce aminteste de atmosfera scandinava presarata pe alocuri cu accente industriale.

Sursa foto: digsdigs.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole