fbpx

Amenajare cu detalii surprinzatoare intr-un apartament de 55 mp din Constanta

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Inspiratia zilei vine astazi din Constanta. Am gasit aici un apartament de 2 camere cu o amenajare moderna realizata de echipa de la Interior Store.

Deschide Galeria

Cu o suprafata de 55 metri patrati, acest proiect surprinde prin finisajele folosite, usor neobisnuite, dar cu efect spectaculos per ansamblu.

Spatiul destinat zonei de zi este unul generos, cuprinzand si bucataria. Cele doua functiuni comunica armonios, singura delimitare fiind corpul tip insula, ce poate fi folosit atat pentru luat masa cat si ca zona de lucru. In locul clasicului parchet, beneficiarii au optat pentru o pardoseala epoxidica, atat in living cat si in bucatarie, oferind astfel un caracter unitar amenajarii.

Decorul livingului urmeaza o linie minimalista, cu accent pe functionalitate. O canapea confortabila, tip coltar, o masuta de cafea si un corp de biblioteca cu spatii variate de depozitare compun o amenajare aerisita a camerei de zi.

Cromatica pentru care s-a optat este una predominant neutra, dar cu accente de turcoaz (nuanta care ne aminteste cumva de mare). Albul, culorile pamantului si texturile de lemn natur se imbina armonios descriind un interior placut si confortabil. Efectul de lucios al pardoselii reflecta lumina si dimpreuna cu ferestrele generoase, spatiul pare mai amplu, mai luminos.

Zona bucatariei este una compacta, bine integrata in contextul deschiderii spre living. Nuanta de alb frasinat a mobilierului deschide zona prin amplificarea luminii. Cu o dispunere in forma de L, spatiul ofera tot ce ai nevoie de la o bucatarie. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru un plus de unitate vizuala necesar in spatiile deschise (chiar si centrala termica a fost mascata cu o coloana pentru depozitare).

Trecerea spre dormitor se face printr-un hol mic unde a fost amenajat un corp de mobilier pentru depozitare. Si aici intalnim acelasi tip de pardoseala, iar peretii finisati cu o vopsea decorativa aplicata cu o tehnica speciala, alaturi de accentele de turcoaz reusesc sa contureze o amenajare dinamica, amplificand senzatia de spatiu. Patul are tablia din perne reglabile, astfel incat sa asigure confortul maxim indiferent de pozitia corpului. Acesta include si lada pentru depozitare – ideala pentru obiectele necesare in dormitor – perne, pilote, lenjerii de pat. Pentru un plus de spatiu, s-au ales noptiere suspendate.

Motivul marin, discret sugerat la nivelul amenajarii este, poate, cel mai bine ilustrat in baie prin pardoseala turnata. Cu un albastru intens si tematica specifica, spatiul de 4 metri patrati al baii se anima intr-un mod neasteptat. Tonurile de alb lucios vin sa echilibreze decorul, potolind intensitatea albastrului.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare si sa-ti fie folositoare toate ideile pe care le regasesti aici!

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...