fbpx

Amenajare cu personalitate pentru un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In amenajarea acestui apartament, comunicarea dintre beneficiari si designer a fost una excelenta, iar rezultatul este unul pe masura. Multe din ideile lor s-au concretizat sub diferite forme pe care designerul a stiut sa le integreze in decor intr-un mod creativ.

Deschide Galeria

Apartamentul este unul cu o configuratie de 3 camere, avand living, bucatarie, dormitor, o camera amenajata ca birou si doua bai. Fiecare functiune dezvolta din ideile si dorintele celor doi beneficiari, astfel ca spatiul ne poarta printr-un fel de poveste ce incepe in living cu un minunat acvariu, continua cu bucataria in care verdele este tematica principala pana in baile cu motiv vegetal si o surprinzatoare pardoseala epoxidica.

In ansamblul sau amenajarea este una coerenta, cu accente de culoare bine dozate care imprima dinamica spatiului. Livingul urmeaza un design minimal, cu o baza neutra pe care se dezvolta accentele de galben si verde. Pentru peretele cu televizorul s-a optat pentru o tapetare destul de neutra, cu un imprimeu discret. Acvariul este piesa principala a decorului, care intr-un mod creativ comunica cu holul, fiind vizibil atat din living cat si din hol.

Pentru bucatarie, designerul a mizat pe o abordare mai curajoasa, cu un intreg perete zugravit cu verde, iar in mobilier, insertii de rafturi tip cuburi tot in verde. Restul decorului este alb pentru a echilibra cromatica, iar insertiile de negru de la nivelul blatului si braului dintre corpuri aduc un plus de eleganta spatiului. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier, iar spatiile de depozitare sunt generoase.

Dormitorul este cea mai cuminte incapere din aceasta locuinta. Predomina tonuri neutre de crem, bej si maro, si textura de caramida aparenta.

Dar poate cele mai spectaculoase spatii din acest apartament sunt baile. Pardoseala epoxidica alaturi de jocul cromatic al placilor de faianta transforma baia matrimoniala intr-una de senzatie. Nici baia de serviciu nu este mai prejos prin imprimeul cu motiv vegetal, tablourile cu rama verde sau crengile pe post de suport de prosoape. Jocul oglinzilor imprima profunzime spatiului si il fac sa para mai mare.

Aceasta amenajare ne dovedeste inca o data ca ideile creative pot schimba un spatiu oferindu-i personalitate si originalitate si ca nimic nu este prea traznit atunci cand vorbim de intimitatea caselor noastre.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...