fbpx

Amenajare cu stil pentru un apartament de 40 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Amenajarea unui apartament mic presupune o atenta selectie a mobilierului si a celorlalte accesorii. Toate se traduc printr-o buna organizare, insa acest lucru nu inseamna ca decorul nu poate fi amenajat cu stil. Dovada este acest apartament de doar 40 de mp amenajat cu multe detalii care ne-au atras atentia.

Deschide Galeria

Confortabil, luminos si vesel, cam astea ar fi cuvintele prin care putem descrie principalele trasaturi ale acestei locuinte. Intreaga amenajare se bazeaza pe un plan deschis, peretii care despart camerele fiind aproape inexistenti, cu o singura exceptie – dormitorul. Pastrand un open space, intreaga amenajare pare mai luminoasa si mai spatioasa. Albul sprijina din plin aceasta senzatie, iar accentele de gri si verde lime ofera un plus de culoare care asigura un efect interesant in ansamblul amenajarii.

Mobilierul functional asigura necesarul pentru fiecare zona, neaglomerand spatiul. Pentru zona de living, canapeaua este principala piesa de mobilier, completata discret de o masuta de cafea. Cateva etajere si o comoda suport pentru televizor asigura necesarul pentru cateva decoratiuni si carti. Covorul verde delimiteaza eficient zona de living de spatiul dedicat bucatariei.

Bucataria, alba cu suprafete netede si lucioase ofera spatii de depozitare functionale prin dulapurile si sertarele care adapostesc cele necesare pentru acest loc. In plus zona de bar care functioneaza si ca spatiu pentru luat masa, ofera si ea locuri pentru stocarea farfuriilor si a tacamurilor. Si aici accentele de verde , la nivelul blatului si al barului asigura un plus de dinamism zonei. De remarcat si corpurile de iluminat ale caror fire sunt tot verzi.

Dar cel mai interesant lucru din aceasta locuinta este peretele despartitor dintre camera principala si dormitor, dintr-un plexiglas decorat cu un motiv vegetal. Acelasi motiv il vom gasi si in tabloul tip mozaic de deasupra canapelei, asigurand astfel coeziune la nivelul spatiului. Materialul permite ca lumina sa patrunda in dormitor, fara a afecta intimitatea incaperii. Si aici vom gasi spatii de depozitare reprezentate printr-un dressing lung cat peretele plus doua etajere care functioneaza ca noptiere.

Trasatura functionalitatii o vom regasi si in baie unde intr-un perimetru restrans, gasim montata o masina de spalat rufe, etajere din sticla pentru depozitare si o cabina de dus plus un lavoar care ofera la randul lui spatiu pentru stocare.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...