fbpx

Amenajare de apartament cu multiple spatii de depozitare

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Spatiile de depozitare sunt o parte indispensabila din orice casa. De aceea, pentru amenajarea acestei locuinte, designerii de la Don’t DIY Studios au avut sarcina de a crea noi sectoare pentru stocare si sa foloseasca spatiul intr-un mod inteligent pentru a minimaliza detaliile care ar fi putut aglomera vizual incaperea.

Deschide Galeria

Apartamentul, situat in centrul Sofiei, Bulgaria a fost amenajat in stil contemporan, cu trasaturi personalizate conform dorintelor cuplului. De asemenea, a fost necesara gasirea unor solutii eficiente pentru a optimiza nivelul de lumina naturala care patrunde in incaperi. Rezultatul? Un spatiu boem, bine compartimentat si eficient amenajat.

Livingul apare ca un spatiu deschis, multifunctional: zona de socializare, zona de dining, colt pentru relaxare si zona de lucru. Masa din furnir situata aproximativ in mijlocul camerei creeaza o legatura intre toate celelalte zone, ea la randul ei fiind folosita atat pentru luat masa, socializat la sfarsit de zi sau ca birou. Poate zona cea mai interesanta din tot acest perimetru este cea a semineului inzidit in perete. Flancat de doua fotolii, este locul perfect pentru relaxare in serile lungi de iarna.

Peretii sunt zugraviti integral in alb pentru a mari vizual spatiul, dar si pentru a pune in evidenta textura lemnului si culorile din living. O trasatura aparte o constituie peretele din caramida expusa, vopsit si el, la randul lui tot in alb. Canapeaua albastra contrasteaza placut cu peretele, punand-o parca si mai bine in valoare. Scaunul tip otoman imbracat in textile colorate si tabloul asezat la nivelul canapelei completeaza cromatica incaperii, oferindu-i un strop de veselie si dinamica.

Peste tot in apartament exista spatii multifunctionale pentru depozitarea hainelor, incaltamintei sau chiar a masinii de spalat rufe. Insa cea mai ingenioasa modificare ni se pare cea a bucatariei ascunse in spatele unor usi pliante. Odata deschise, ele lasa sa se vada o bucatarie integrata in perete si complet echipata.

Dormitorul respira minimalism prin fiecare detaliu. Tablia patului sculptata este atractia principala a camerei, combinand trasaturile realizate la comanda cu accesorii moderne. Baia, desi mica, este luminoasa, minimalista cu nise originale create in perete.

Vestibulul a fost marit, iar vechea bucatarie din apartament a fost si ea modificata pentru a face loc dulapurilor necesare depozitarii. Majoritatea mobilierului a fost realizat la comanda pentru a satisface nevoia de stocare si pentru a aduce in prim plan noi trasaturi ale locuintei. 

Sursa foto: home-designing.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...