fbpx

Amenajare de apartament – detalii inedite si originale pentru decor

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Proiectul de astazi este unul deosebit , in forma unui apartament din Paris cu trasaturi superbe si elemente originale.

Deschide Galeria

Cladirea in care se afla apartamentul a fost construita in stilul art nouveau, astfel ca si apartamentul prezenta trasaturi ale acestui stil arhitectural. Designerul Tatiana Nicol a ales a pastreze elementele specifice, ba chiar sa le evidentieze intr-un mod interesant. De altfel, intreaga amenajare respecta structura initiala a locuintei.

Usile si ferestrele au fost reconditionate si elemente moderne adaugate. De remarcat paleta cromatica a casei. Desi la o prima vedere ar putea parea usor deprimanta, nuantele delicate de bleu-verde, combinate cu lemnul podelei, piesele de mobilier si accesoriile neutre schimba perspectiva si ofera o nota de caldura si senzatie placuta. Luminile tip accent prin lampi, aplice si lustre contribuie din plin la crearea aerului usor misterios al locuintei.

Camerele nu sunt foarte mari, insa sunt delimitate una de cealalta prin usi, doar intre living si dining existand o trecere dintr-o incapere in cealalta.

Decorul livingului pare usor aglomerat, insa fiecare detaliu marcheaza spatiul intr-un mod placut. Vom regasi influente rustice si moderne, ba chiar si vintage, elementele din lemn reciclat intalnindu-se in fiecare camera. Mulurile de epoca art nouveau au fost accentuate cu argintiu prin aplicatii direct pe tavan. Corpurile de iluminat aduc interes camerei prin lampile cu forme abstracte; le vom intalni direct pe podea sau intr-o structura interesanta de crengi.

Daca am face abstractie de usi, zona de dining ar fi o prelungire a livingului. Scaunele din acrilic, transparente precum si scaunul albastru insotesc o masa tip rustic, asemanatoare in structura cu lemnul podelei.

Dormitorul este simplu decorat, ceea ce ne atrage atentia fiind liniile rosii care urmeaza unduirile mulurilor din tavan. Gresia neagra din hol o vom intalni si in baie intr-un decor inedit. Va lasam sa descoperiti, in galeria de mai sus, acest minunat apartament, intr-o viziune de design foarte originala.

Sursa foto: tatiananicol.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...