Amenajare de apartament in stil contemporan cu tonuri neutre si decor minimalist

Am ales astazi sa vorbim despre aceasta locuinta pentru ca reprezinta o sursa de idei interesante, un spatiu contemporan, elegant ce merita impartasit cu voi.

Deschide Galeria

Apartamentul se afla in Valencia, iar suprafata de 70 de metri patrati cuprinde un living, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai. Spatiul este bine pus in valoare, iar cromatica predominant neutra ajuta la crearea unui ambient relaxant si primitor.

Fiecare functiune este bine valorificata in interiorul amenajarii. Linia designului merge pe o directie usor minimalista, in spirit contemporan. In living, albul si bejul predomina, amplificand astfel spatiul; perdelele translucide filtreaza placut lumina naturala, iar corpurile de iluminat tip spoturi creeaza un joc discret, oferind o atmosfera placuta. Accentele de albastru sunt o alegere potrivita pentru un astfel de spatiu neutru, dand volum decorului.

Un accesoriu foarte interesant sunt usile glisante cu o structura lamelara care separa camera de zi de bucatarie si de hol. Ele ofera intimitate dar permit in acelasi timp luminii sa treaca prin ele asigurand un soi de continuitate vizuala intre spatii. Totul este fluid, suprafetele lucioase si finisajele de sticla reflectand orice sursa de lumina.

Bucataria nu se bucura de un spatiu foarte generos, avand o configuratie lunga si ingusta. Cu toate acestea, corpurile de mobilier ofera depozitarea necesara, electrocasnicele fiind incastrate in interiorul mobilei.

Dormitoarele pastreaza linia designului si cromatica ce defineste acest apartament. Urmand un design functional, noptierele fac parte din aceeasi structura cu tablia patului in spatele careia au fost instalate spoturi cu o lumina placuta. Comoda aflata in continuarea noptierei asigura un plus de depozitare. Dormitorul musafirilor exploreaza aceeasi tematica, cu un plus de rafinament: tablia de pat tapitata, veiozele suspendate si setul de pat elegant.

Si in cadrul bailor vom regasi un stil contemporan de amenajare cu finisaje de piatra, lavoar alb, lucios si dulapuri modulare cu oglinzi pe usi. S-a optat pentru o zona de dus despartita de un panou din sticla, un detaliu pe care l-am intalnit in multe bai moderne ce mizeaza pe functional si stil minimalist in amenajare. 

Sursa foto: micasa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole