Amenajare de apartament mic cu accente de culoare

Culorile sunt inspiratia noastra zi de zi. Atunci cand le intalnim in diverse tipuri de design, analizam parca si cu mai multa atentie felul in care ne impacteaza. Ca aceasta amenajare de apartament mic pe care cu mare drag o aducem in atentia voastra.


Deschide Galeria

Primul lucru care te surprinde la acest tip de amenajare este fundalul alb: de la pereti la tavan si podea. Nimic neobisnuit pana aici. Apoi vine impactul culorilor care transforma efectiv intreg spatiul. Totul este in armonie sustinuta si de forma aproape circulara a apartamentului. Compartimentarea open space ofera fluenta amenajarii, dormitorul fiind singurul delimitat de usi. Camerele sunt interconectate, putand fi considerate ca una singura; aceasta trasatura pune si mai mult decorul in evidenta.

Desi albul poate parea monoton, culorile aduc o nota personala intregii amenajari. Fiecare zona a apartamentului debordeaza de elemente colorate care traseaza punctul de interes din sectorul respectiv. Astfel, zona de living, este extrem de mica dar bine delimitata prin canapeaua albastra si covorasul multicolor. Tabloul completeaza si el decorul iar obiectele decorative de pe etajere sunt si ele pete de culoare pe un fundal de perete si mobilier alb.

Bucataria pastreaza trasaturile unui stil scandinav autentic: linii drepte, lucioase, curate, materiale naturale si evident multifunctionalitatea spatiului in sine.

Baia simpla este functionala si se incadreaza eficient in spatiul restrans dedicat acestei zone. 

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...