Amenajare eleganta apartament cu 4 camere – catifea si pete de culoare puternice

Cele mai citite

O amenajare in stil modern, elegant, spatii aerisite si o paleta cromatica in care predomina culorile calde scoase in evidenta de accentele glam de auriu – este unul din cele mai recente proiecte finalizate de Cristian Patrascu Studio.

Deschide Galeria

“Lumina joaca un rol foarte important in acest proiect, avand scafe de lumina si benzi Led pentru a scoate in evidenta anumite materiale utilizate, corpuri de mobilier si spatii noi create.”

Cei 179 de metri patrati ai apartamentului sunt distribuiti in patru dormitoare, o baie cu dus si o baie mai spatioasa cu cada, o zona comuna living – dining si o bucatarie inchisa cu usi glisante din sticla cu rama metalica. Aceasta comunica vizual foarte eficient cu restul spatiului insa separa discret cele doua functiuni.

In baia cu dus, arhitectii ne-au povestit ca s-au lasat inspirati de cromatica marii in alegerea modelului de gresie; au folosit nuante nisipii pentru pardoseala si pereti si un perete accent in dus cu nuante de albastru.

Dormitorul matrimonial continua linia stilistica a intregii locuinte; aici a fost adaugata insa o nota exotica prin tapetul din spatele patului in care a fost mascata ingenios usa filomuro catre baia matrimoniala.

Diferentele intre amenajarea initiala, si reamenajarea semnata de Cristian Patrascu Studio sunt uriase, o dovada vie a modului in care alegerea culorilor potrivite si a materialelor , pe langa o zonificare corecta, poate schimba radical infatisarea unui spatiu si implicit atmosfera locuintei.

Arhitect: Cristian Patrascu

Daca doresti sa colaborezi cu Cristian il poti contacta la adresa: contact@cristianpatrascu.ro

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa