fbpx

Amenajare eleganta intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi intruchipeaza excelent designul contemporan. Mult alb, contraste cu negru si suprafete lucioase, iata doar cateva din trasaturile pe care le regasim in abordarea acestui apartament de 2 camere.

Deschide Galeria

Spatiul ne inspira printr-o abordare eleganta, cu accent pe functionalitate. Decorul este tratat minimal, dar cu accente ce ii confera personalitate.

Incaperile in sine nu sunt foarte generoase (suprafata apartamentul este de 52 metri patrati), de aici si abordarea minimalista ce caracterizeaza zonele dezvoltate in interiorul locuintei. In ciuda accentelor de negru, spatiile raman luminoase. Albul si nuantele neutre deschid camerele si confera senzatia aceea de aerisit.

In living predomina mobilier de inaltime medie sau joasa. Corpul tip consola de sub televizor, comoda sunt 2 exemple de mobilier potrivit pentru un astfel de spatiu precum cel din apartamentul nostru.

Zona de accent este cea a peretelui vopsit cu negru pe care se afla televizorul si o parte din corpurile mobilierului. Partea superioara a peretului este prevazuta cu o polita lunga care poate fi folosita drept suport pentru carti sau decoratiuni. In spatiul din capatul camerei a fost amenajat un birou, sub forma unui blat mai gros, urmand linia designului politei anterior mentionate. De partea cealalta, asezat oarecum in contrast, regasim canapeaua  si o comoda cu 3 sertare. Lampadarul cu abajur negru, ramele tablourilor sau tocul usii, toate negre subliniaza contrastul acesta cromatic intr-un mod coerent. Cremul si bejul, precum si nuanta deschisa a lemnului de la nivelul pardoselii predomina vizual in incapere, echilibrand decorul.

Tematica alb-negru o regasim transpusa si la nivelul bucatariei. Amenajarea merge spre o latura dramatica, pastrand latura functionala a camerei. Finisajul lucios al mobilierului reflecta lumina si amplifica cumva spatiul. Desi, ne-am fi asteptat ca negrul sa se regaseasca in partea inferioara a bucatariei, iata ca designerul a mizat sa-l integreze in partea de sus, la nivelul dulapurilor superioare, dar si a blatului sau spatiului dintre corpuri. Configuratia in forma de L permite o desfasurare optima a zonelor de lucru ale bucatariei, iar electrocasnicele incorporate in mobilier sprijina efectul de unitate vizuala creat. Locul de luat masa este pus in valoare prin corpul de iluminat ce directioneaza lumina spre centrul mesei.

Pentru dormitor s-au ales nuante mai blande, mai relaxante, in tonuri usor mai inchise, ciocolatii. Excelent conturat dormitorul oferind spatii de depozitare generoase prin cele 3 seturi de dulapuri si comoda cu 3 randuri de sertare adanci. De remarcat cum sunt evidentiate dulapurile in incercarea de a contura ideea unei zone de dressing separate de spatiul de dormit. Tablia de pat se continua lateral de ambele parti ale patului, redand ideea de noptiere.

Elegant si bine conturata toata amenajarea acestui apartament de 2 camere! Priveste cu atentie imaginile din galeria foto si inspira-te din ideile abordate aici.

Proiect: Lares Design

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...