Amenajare eleganta pentru un apartament de 2 camere si 50 metri patrati

Amenajarea apartamentului de azi ne propune o abordare in spirit modern, insa cu  numeroase elemente care denota eleganta si un aer retro. Suprafata acestuia nu este una foarte generoasa, insa fiecare functiune a fost conturata intr-un mod armonios si placut. Va invitam sa o urmarim in detaliu!

Deschide Galeria

In primul rand, este de remarcat paleta cromatica aleasa de catre designer cu deosebita atentie. Prin nuantele subtile, patelate, spatiul se dezvolta ca primitor, confortabil si luminos. Contribuie din plin si adaugarea tonurilor neutre si integrarea corpurilor de iluminat de diferite tipuri, in nuante metalice, care se concentreaza atat pe iluminatul general, cat si pe cel ambiental. 

In zona de zi sunt conturate cele doua functiuni de baza: livingul si bucataria. Trecerea se realizeaza intr-un mod subtil, iar locul amenajat pentru a lua masa contribuie din plin la facilitarea circulatiei. 

Mobilierul este specific unui open space, simplu, dar elegant. Electrocasnicele incorporate fac bucataria sa para mai unitara si ordonata. Combinatia folosita pentru mobilier, verdele-gri si lemnul contribuie la infrumusetarea spatiului. Tranzitia dinspre bucatarie catre living se realizeaza vizual si datorita utilizarii unui tip de podea mai rezistenta la murdarie alaturi de parchet pentru zona livingului.

Spre fereastra a fost amenajata zona de conversatii, cu o canapea, fotoliu, si o masuta de cafea. Albul peretilor si textilele in nuante delicate confera spatiului o eleganta discreta si un sentiment placut de confort. 

Dormitorul ramane in acceasi zona stilistica, cu nuante pastelate si un minunat tapet cu motive conturate cu auriu. Pernele decorative din catifea, cuverturile, draperiile, toate aduc un plus de textura si inspira o stare placuta de relaxare si rasfat. Iar baia dispune de numeroase spatii de depozitare si pastreaza linia minimala a decorului. 

Speram sa te inspire aceasta amenajare caracterizata de eleganta si nuante pastelate.   

Designer: WOJSZ studio

Foto: Fotomohito

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole