Amenajare functionala in nuante neutre pentru 3 camere

In acest apartament cu 3 camere, designerul a abordat conceptul bucatariei deschise inspre living si spatiul pentru luat masa si s-a concentrat pe crearea unei zone unitare, mai spatioasa si potrivita nevoilor familiei. 


Deschide Galeria

Cele trei functiuni sunt astfel unite, imbinandu-se armonios si creand spatiul ideal in care familia poate petrece timp impreuna, aceasta fiind una dintre dorintele principale exprimate de catre beneficiari. 

Pentru aceasta amenajare, designerul a gandit un spatiu tineresc, modern si confortabil. Cromatica de baza folosita este una neutra pentru a pastra spatiul cat mai luminos, adaugand ca elemente de decor cateva tuse colorate. Designul este conturat astfel incat zona de zi sa fie fluenta si functionala, fara a incarca inutil spatiul si asa prea mic. 

Electrocasnicele sunt incorporate, astfel totul pare compact si ordonat. Zona de luat masa delimiteaza spatiul in care se gateste de zona destinata relaxarii si conversatiei. Iata piesele care compun zona de living din aceasta amenajare: corpul suport pentru TV, o sofa, un fotoliu colorat si o masuta de cafea. Draperiile cu imprimeu geometric evidentiaza mai bine stilul modern al acestui spatiu. 

Pentru dormitorul matrimonial, designerul a mizat pe combinatia dintre culorile pastelate si nuantele de gri. Incaparea este optimizata pentru a integra patul, neexistand foarte multe spatii pentru depozitare. Accente de culoare gasim la nivelul draperiilor si al textilelor de pe pat. 

Dormitorul copilului se bucura de imprimeuri si nuante jucause in elementele de accent. In restul spatiului regasim acceasi cromatica neutra prezenta in restul apartamentului. 

Aceasta amenajare ne inspira bun-gust si rafinament si ne imbie la relaxare.Speram sa va placa si voua.  

Designer: Mila Kolpakova

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...