Amenajare functionala in nuante neutre pentru 3 camere

In acest apartament cu 3 camere, designerul a abordat conceptul bucatariei deschise inspre living si spatiul pentru luat masa si s-a concentrat pe crearea unei zone unitare, mai spatioasa si potrivita nevoilor familiei. 

Deschide Galeria

Cele trei functiuni sunt astfel unite, imbinandu-se armonios si creand spatiul ideal in care familia poate petrece timp impreuna, aceasta fiind una dintre dorintele principale exprimate de catre beneficiari. 

Pentru aceasta amenajare, designerul a gandit un spatiu tineresc, modern si confortabil. Cromatica de baza folosita este una neutra pentru a pastra spatiul cat mai luminos, adaugand ca elemente de decor cateva tuse colorate. Designul este conturat astfel incat zona de zi sa fie fluenta si functionala, fara a incarca inutil spatiul si asa prea mic. 

Electrocasnicele sunt incorporate, astfel totul pare compact si ordonat. Zona de luat masa delimiteaza spatiul in care se gateste de zona destinata relaxarii si conversatiei. Iata piesele care compun zona de living din aceasta amenajare: corpul suport pentru TV, o sofa, un fotoliu colorat si o masuta de cafea. Draperiile cu imprimeu geometric evidentiaza mai bine stilul modern al acestui spatiu. 

Pentru dormitorul matrimonial, designerul a mizat pe combinatia dintre culorile pastelate si nuantele de gri. Incaparea este optimizata pentru a integra patul, neexistand foarte multe spatii pentru depozitare. Accente de culoare gasim la nivelul draperiilor si al textilelor de pe pat. 

Dormitorul copilului se bucura de imprimeuri si nuante jucause in elementele de accent. In restul spatiului regasim acceasi cromatica neutra prezenta in restul apartamentului. 

Aceasta amenajare ne inspira bun-gust si rafinament si ne imbie la relaxare.Speram sa va placa si voua.  

Designer: Mila Kolpakova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole