Amenajare functionala pentru 2 camere care inspira calm si buna dispozitie

Amenajarea pe care o prezentam astazi ne-a fascinat inca din prima clipa, in special pentru ca reuseste sa ne inspire calmul si starea de bine pe care le meritam zi de zi.


Deschide Galeria

Nuanta de albastru a cerului senin in combinatie cu albul si alte nuante pastelate ne rasfata privirea si ne poarta ca si cum am pluti pe valurile marii.

Spatiul redus al apartamentului si nevoia de a-si exprima personalitatea i-a indreptat pe tinerii beneficiari spre un designer care sa puna in aplicare toate dorintele lor intr-un mod cat se poate de creativ.

Cei doi au optat pentru o zona de zi prietenoasa care sa functioneze si ca un spatiu de socializare atunci cand sunt vizitati de familie si prieteni.

Bucataria are propriul spatiu, separat de zona de zi care include si un loc pentru luat masa asezat foarte aproape de fereastra.

Livingul este foarte bine valorificat si devine astfel functional si decorat pentru un scop bine definit. In apropierea ferestrei a fost amenajata o zona mica pentru studiu. Mobilierul in stil retro este dispus de-a lungul peretilor. Spatiul este gandit sa fie cat mai luminos, de aceea designerul a folosit pentru pereti doua nuante de albastru, pe cea mai inchisa in partea de jos, iar pe cea mai deschisa in partea de sus si pe tavan. Un model geometric a fost creat prin vopsirea unui perete integral in nuanta mai inchisa si o portiune din tavan.

Tusele pastelate fac spatiul sa para mai primitor, iar iluminatul artificial are propriul rol prin integrarea unor corpuri de iluminat cu accente industriale si a micilor oglinzi care reflecta lumina.

Spatiul din dormitor nu este foarte generos, de aceea zona de depozitare a fost mutata intr-un dressing walk-in, pastrand in dormitor doar o comoda. Designerul a ales sa scoata in evidenta zona patului printr-un tapet discret atat prin imprimeu, cat si prin culoare. Cromatic, predomina nuantele cuminti de roz, alb si crem redate in textilele de pe pat, la nivelul covorului si al draperiilor.

Baia nu este foarte generoasa, insa dispune de spatii de depozitare sub lavoar. Albastrul si placile marmorate de faianta impreuna cu patternurile de pe podea ofera un ambient placut.

Designer, Foto: Evgeny Kulibaba

 

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...