fbpx

Amenajare functionala si luminoasa pentru o familie tanara

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Locuinta despre care vorbim astazi este un exemplu de spatiu luminos si cald, cu un design modern si functional care beneficiaza de zone deschise si bine accesorizate. 

Deschide Galeria

Spatiul de 59 metri patrati este transformat de Karoline, designer de interior cu experienta, in caminul perfect pentru acest cuplu de tineri. Urmareste in continuare detaliile unui proiect care impresioneaza prin bun-gust si dispunerea functiunilor. 

Locuinta despre care vorbim astazi se afla in Polonia si este un exemplu de spatiu luminos si cald, cu un design modern si functional care beneficiaza de zone deschise si bine accesorizate. 

In aceasta amenajare, designerul a acordat o atentie deosebita corpurilor de iluminat. In bucatarie, living si dormitor a aplicat benzi LED pentru a scoate in evidenta colturile si elementele speciale de design. Lampile suspendate si spoturile aplicate pe tavan vin in completarea atmosferei caracterizate de caldura si confort. 

Bucataria deschisa a fost separata de zona pentru luat masa si living prin construirea unei zone cu perete avand inaltimea de un metru. In bucatarie delimitarea zonei se face prin folosirea materialelor de origine naturala: lemnul de culoare deschisa pentru blatul bucatariei si zona peretelui construit. 

Piesele de mobilier pastreaza linia simpla si aerisita specfica apartamentelor moderne: culoare alba cu insertii de lemn. 

Dormitorul este ocupat in cea mai mare parte de patul matrimonial, iar Karoline a reusit sa integreze aici si un dulap pentru haine incastrat alaturi de alte spatii pentru depozitare si o zona pentru TV. 

Asa cum puteti observa, culorile predominante ale amenajarii sunt luminoase, iar paleta cromatica se axeaza pe mult alb, crem, bej, lemn natur alaturi de accente care inveselesc decorul. 

Camera destinata lucrului acasa si studiului pastreaza echilibrul perfect intre functionalitate si relaxare, datorata canapelei care poate deveni cu usurinta un spatiu destinat conversatiei sau unul pentru citit. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...