fbpx

Amenajare functionala si luminoasa pentru o familie tanara

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Locuinta despre care vorbim astazi este un exemplu de spatiu luminos si cald, cu un design modern si functional care beneficiaza de zone deschise si bine accesorizate. 

Deschide Galeria

Spatiul de 59 metri patrati este transformat de Karoline, designer de interior cu experienta, in caminul perfect pentru acest cuplu de tineri. Urmareste in continuare detaliile unui proiect care impresioneaza prin bun-gust si dispunerea functiunilor. 

Locuinta despre care vorbim astazi se afla in Polonia si este un exemplu de spatiu luminos si cald, cu un design modern si functional care beneficiaza de zone deschise si bine accesorizate. 

In aceasta amenajare, designerul a acordat o atentie deosebita corpurilor de iluminat. In bucatarie, living si dormitor a aplicat benzi LED pentru a scoate in evidenta colturile si elementele speciale de design. Lampile suspendate si spoturile aplicate pe tavan vin in completarea atmosferei caracterizate de caldura si confort. 

Bucataria deschisa a fost separata de zona pentru luat masa si living prin construirea unei zone cu perete avand inaltimea de un metru. In bucatarie delimitarea zonei se face prin folosirea materialelor de origine naturala: lemnul de culoare deschisa pentru blatul bucatariei si zona peretelui construit. 

Piesele de mobilier pastreaza linia simpla si aerisita specfica apartamentelor moderne: culoare alba cu insertii de lemn. 

Dormitorul este ocupat in cea mai mare parte de patul matrimonial, iar Karoline a reusit sa integreze aici si un dulap pentru haine incastrat alaturi de alte spatii pentru depozitare si o zona pentru TV. 

Asa cum puteti observa, culorile predominante ale amenajarii sunt luminoase, iar paleta cromatica se axeaza pe mult alb, crem, bej, lemn natur alaturi de accente care inveselesc decorul. 

Camera destinata lucrului acasa si studiului pastreaza echilibrul perfect intre functionalitate si relaxare, datorata canapelei care poate deveni cu usurinta un spatiu destinat conversatiei sau unul pentru citit. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...