fbpx

Amenajare functionala si romantica pentru un cuplu de tineri

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Apartamentele mici pot fi extrem de fermecatoare prin simplul fapt ca amenajarea acestora este intotdeauna bine gandita astfel incat sa incapa si sa se potriveasca spatiului care isi mentine propriile limitari. 

Deschide Galeria

Astazi va prezentam o amenajare realizata special pentru un cuplu de tineri dornic sa inceapa o viata noua impreuna. Apartamentul, situat in Varsovia, uimeste prin prospetimea si atmosfera primitoare si romantica, in ciuda faptului ca spatiul destinat locuirii este de dimensiuni reduse.

Astfel, avem de-a face cu un apartament cu 2 camere, in care s-a dorit realizarea unei zone deschise care sa cuprinda bucataria, dining-ul si living-ul, diferentiate in mod subtil. 

Mobilierul de culoare alba din bucatarie are un design simplu in forma de L si ocupa cea mai mare parte a unui perete cu scopul de a economisi cat mai mult spatiu. Frigiderul a fost perfect integrat in structura mobilierului.

Zona de bucatarie se prelungeste cu cea a dining-ului. Acestea se completeaza prin utilizarea aceleiasi culori albe din mobilierul de bucatarie pentru masa rotunda si cele patru scaune. Tiparul romantic este spart de peretele opus bucatariei care a fost decorat cu un tapet strident in dungi verticale albe si albastre. 

Living-ul, ultima zona a acestei incaperi, a fost realizat prin plasarea unei canapele-coltar, a unui fotoliu cu suport pentru picioare si a unei comode albe pentru TV. Merita sa observam simplitatea decorului utilizat in spatiul deschis si modul in care nu s-a abuzat de elemente decorative, dar a fost creata o atmosfera primitoare cu accente romantice. 

Dormitorul este amenajat intr-un stil feminin, placut estetic. Desi este mic, cuplul se bucura de toate elementele necesare acestei incaperi: un pat matrimonial de mici dimensiuni, doua noptiere albe, un dulap mare si o comoda alungita. In simplitatea decorului, ies in evidenta lampa rotunda cu diferite texturi si tapetul decorat in carouri albe si gri. Plantele verzi din coltul camerei dau un aspect proaspat si natural spatiului.

Citeste si cum sa amenajezi un dormitor romantic

Baia reuseste sa fie functionala si confortabila pentru un cuplu de tineri, in ciuda dimensiunilor reduse. Dusul incorporat in perete, chiuveta care ocupa o buna parte a baii, suficientele spatii de depozitare si masina de spalat o fac perfecta pentru acest tip de apartament.      

Sursa foto: inspirahogar.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...