fbpx

Amenajare functionala si romantica pentru un cuplu de tineri

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Apartamentele mici pot fi extrem de fermecatoare prin simplul fapt ca amenajarea acestora este intotdeauna bine gandita astfel incat sa incapa si sa se potriveasca spatiului care isi mentine propriile limitari. 

Deschide Galeria

Astazi va prezentam o amenajare realizata special pentru un cuplu de tineri dornic sa inceapa o viata noua impreuna. Apartamentul, situat in Varsovia, uimeste prin prospetimea si atmosfera primitoare si romantica, in ciuda faptului ca spatiul destinat locuirii este de dimensiuni reduse.

Astfel, avem de-a face cu un apartament cu 2 camere, in care s-a dorit realizarea unei zone deschise care sa cuprinda bucataria, dining-ul si living-ul, diferentiate in mod subtil. 

Mobilierul de culoare alba din bucatarie are un design simplu in forma de L si ocupa cea mai mare parte a unui perete cu scopul de a economisi cat mai mult spatiu. Frigiderul a fost perfect integrat in structura mobilierului.

Zona de bucatarie se prelungeste cu cea a dining-ului. Acestea se completeaza prin utilizarea aceleiasi culori albe din mobilierul de bucatarie pentru masa rotunda si cele patru scaune. Tiparul romantic este spart de peretele opus bucatariei care a fost decorat cu un tapet strident in dungi verticale albe si albastre. 

Living-ul, ultima zona a acestei incaperi, a fost realizat prin plasarea unei canapele-coltar, a unui fotoliu cu suport pentru picioare si a unei comode albe pentru TV. Merita sa observam simplitatea decorului utilizat in spatiul deschis si modul in care nu s-a abuzat de elemente decorative, dar a fost creata o atmosfera primitoare cu accente romantice. 

Dormitorul este amenajat intr-un stil feminin, placut estetic. Desi este mic, cuplul se bucura de toate elementele necesare acestei incaperi: un pat matrimonial de mici dimensiuni, doua noptiere albe, un dulap mare si o comoda alungita. In simplitatea decorului, ies in evidenta lampa rotunda cu diferite texturi si tapetul decorat in carouri albe si gri. Plantele verzi din coltul camerei dau un aspect proaspat si natural spatiului.

Citeste si cum sa amenajezi un dormitor romantic

Baia reuseste sa fie functionala si confortabila pentru un cuplu de tineri, in ciuda dimensiunilor reduse. Dusul incorporat in perete, chiuveta care ocupa o buna parte a baii, suficientele spatii de depozitare si masina de spalat o fac perfecta pentru acest tip de apartament.      

Sursa foto: inspirahogar.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...