Amenajare impecabila intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Motivul geometric se regaseste deseori in amenajarile contemporane, interpretat in varii forme. Iata-l inca o data intr-o amenajare ireprosabila folosit ca tematica in fiecare incapere din acest apartament de 2 camere. Dar hai sa vezi in detaliu cum a fost gandit acest spatiu.

Deschide Galeria

Designul si executia sunt impecabil realizate. Elementele se imbina armonios in fiecare functiune, iar motivele geometrice impreuna cu accentele de culoare anima intreaga atmosfera a casei, din living pana in baie.

Conturat in spirit minimalist, apartamentul ofera spatii de depozitare generoase. Mobilierul cu finisaje lucioase combinat cu esente de lemn natur reprezinta fundalul pe care se dezvolta geometria accesoriilor; de la tapet, covor, placi ceramice si corpuri de iluminat, decorul iti stimuleaza simturile, oferindu-ti instant energie. Lemnul in particular ofera o senzatie placuta de camin primitor.

Spatiul este luminos si aerisit gratie fundalului alb care reuseste sa puna in valoare si sa echilibreze accentele de albastru, galben si chiar negru. Mixul de tonuri deschis versus inchis fac ca spatiul sa vibreze de contemporan. Finisajele din lemn sculptat cum ar fi usa care separa holul de bucatarie sau nisa cu motiv de fagure de miere din living dau personalitate spatiului.

Tapetul cu motiv geometric din dormitor contureaza un perete-accent original. Restul elementelor pastreaza un ton neutru, dulapul cu haine, draperiile sau noptierele reusind sa exprime confortul dorit intr-un dormitor.

Bucataria comunica direct cu livingul, fiind amenajata in plan deschis, legatura intre cele 2 functiuni fiind realizata printr-un loc de luat masa discret amenajat. Daca livingul pastreaza un ton mai neutru in amenajare, spre bucatarie apar accentele de galben si negru care evidentiaza spatiul de gatit. Piesa de mobilier tip insula joaca un rol multifunctional, putand fi folosit atat pentru preparat mancarea cat si pentru depozitare sau luat gustari rapide. Scaunele galbene au rolul de a atrage atentia asupra acestei zone, iar corpurile de iluminat suspendate ofera o lumina directa, de accent.

Speciala este si baia prin jocul tridimensional al placilor ceramice, mixul intre alb si albastru reusind sa ofere dinamica amenajarii.

Iluminatul joaca un rol esential in tot acest spatiu. Spoturile incastrate sunt atent pozitionate pentru a ilumina uniform fiecare functiune in parte. Dar, mai bine, hai sa vezi imaginile din galeria de mai sus si sper sa te inspire si pe tine aceasta abordare moderna pentru amenajarea unui apartament.

Amenajare semnata de Fimera Design

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...