Conturata in spiritul mediteranean care ne transpune intr-un cadru de vacanta, amenajarea de astazi este printre cele mai frumoase si luminoase pe care am detaliat-o. Imbinarea culorilor pastelate cu albul si finetea detaliilor creeaza un sentiment de acasa care atrage si relaxeaza deopotriva. 

Desi nu vorbim despre un apartament de mari dimensiuni, compartimentarea, decorarea si utilizarea spatiilor functionale se dovedesc a fi realizate intr-un mod de-a dreptul exceptional. 

Livingul si locul pentru luat masa impart acelasi spatiu, reprezentand un nucleu in plan deschis decorat cu mult bun gust in nuante de turcoaz, alb si lemn. Bucataria paote fi usor ascunsa privirilor atunci cand cele doua usi glisante cu aspect rustic sunt inchise. Altfel, mobilierul bucatariei continua cromatica si stilul bine stabilite pentru intregul apartament. In plus, in bucatarie si in baie apar inserate placi de faianta cu imprimeuri specifice zonei mediteraneene. 

Spatiul pentru luat masa a fost gandit ca o zona destinata socializarii care poate primi pana la 8 persoane, cu scaune, o bancheta si masa. 

Cadrul general este elegant, rustic, cu mult alb, turcoaz si tonuri diafane. Esentele de lemn pe care le gasim pe parcursul amenajarii sub diverse forme aproprie spatiul de natura, iar lumina naturala este amplificata de abundenta albului, contribuind la o mai mare spatialitate. 

Spectaculos este coltul pentru relaxare conturat pe balcon. Amenajarea unui pat intr-un spatiu care permite admirarea orasului de la inaltime, ulterior decorat cu tot ce este necesar pentru o veritabila zona de relaxare, creeaza o experienta impresionanta.   

Citeste si Amenajarea fermecatoare in stil mediteranean a unui apartament cu 3 camere

Un mix excelent de pasteluri care se imbina armonios pentru a crea o amenajare in spirit mediteranean de exceptie. 

Designer

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!