Amenajare in 80 mp excelent realizata in stil nordic

Reclama

Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 80 metri patrati amenajat in stil scandinav. Hai sa vezi in detaliu cum a fost gandit spatiul si ce idei poti prelua pentru locuinta ta.


Deschide Galeria

Zona de zi este una generoasa, impartita in mai multe subfunctiuni: spatiu pentru conversatii, o zona de lectura, dar si un dining amenajat la fereastra. In spiritul designului nordic, amenajarea urmeaza linia neutrelor si a griurilor care predomina in tot spatiul. Elementele contrastante au rolul de a sparge aceasta monotonie si de a transforma decorul intr-unul mai interesant. Tapetul cu dungi, imprimeurile, caldura lemnului, textilele, accentele tari de negru, dar si liniile variate ale mobilierului contribuie din plin la transformarea spatiului.

Toate camerele comunica intre ele, usile fiind desfiintate. Spatiul pare astfel mai fluent si mai luminos, in special in hol si bucatarie. Trecerea dinspre hol spre bucatarie este marcata la nivelul pardoselii prin intreruperea parchetului si inlocuirea lui cu un model geometric de gresie.

Si in bucatarie predomina nuante de gri si accente de negru, insa fundalul este preponderent alb, cu accesorii si decoratiuni care aduc un plus de interes decorului. Configuratia bucatariei este una lunga si ingusta, cu fiecare latura eficient integrata. Spatiile de depozitare sunt predominant la nivelul corpurilor principale, iar electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru mai multa unitate si ordine in decor.

Un spatiu confortabil a fost gandit si pentru dormitor. Aici, placarea cu lemn a peretelui cu patul atrage atentia, fiind un element de accent. Nuantele sunt mai blande si mai deschise decat in living. Predomina un ambient seren, odihnitor, confortabil prin imbinarile de texturi. Cu siguranta, si baile sunt adevarate surse de inspiratie printr-o optimizare excelenta a spatiului si un plus de luminozitate.

Ca sa intelegi mai bine cum a fost realizata amenajarea, urmareste si imaginile din galeria foto de mai sus.

Proiect:  Domagala design

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...