fbpx

Amenajare in 80 mp excelent realizata in stil nordic

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 80 metri patrati amenajat in stil scandinav. Hai sa vezi in detaliu cum a fost gandit spatiul si ce idei poti prelua pentru locuinta ta.

Deschide Galeria

Zona de zi este una generoasa, impartita in mai multe subfunctiuni: spatiu pentru conversatii, o zona de lectura, dar si un dining amenajat la fereastra. In spiritul designului nordic, amenajarea urmeaza linia neutrelor si a griurilor care predomina in tot spatiul. Elementele contrastante au rolul de a sparge aceasta monotonie si de a transforma decorul intr-unul mai interesant. Tapetul cu dungi, imprimeurile, caldura lemnului, textilele, accentele tari de negru, dar si liniile variate ale mobilierului contribuie din plin la transformarea spatiului.

Toate camerele comunica intre ele, usile fiind desfiintate. Spatiul pare astfel mai fluent si mai luminos, in special in hol si bucatarie. Trecerea dinspre hol spre bucatarie este marcata la nivelul pardoselii prin intreruperea parchetului si inlocuirea lui cu un model geometric de gresie.

Si in bucatarie predomina nuante de gri si accente de negru, insa fundalul este preponderent alb, cu accesorii si decoratiuni care aduc un plus de interes decorului. Configuratia bucatariei este una lunga si ingusta, cu fiecare latura eficient integrata. Spatiile de depozitare sunt predominant la nivelul corpurilor principale, iar electrocasnicele sunt incorporate in mobilier pentru mai multa unitate si ordine in decor.

Un spatiu confortabil a fost gandit si pentru dormitor. Aici, placarea cu lemn a peretelui cu patul atrage atentia, fiind un element de accent. Nuantele sunt mai blande si mai deschise decat in living. Predomina un ambient seren, odihnitor, confortabil prin imbinarile de texturi. Cu siguranta, si baile sunt adevarate surse de inspiratie printr-o optimizare excelenta a spatiului si un plus de luminozitate.

Ca sa intelegi mai bine cum a fost realizata amenajarea, urmareste si imaginile din galeria foto de mai sus.

Proiect:  Domagala design

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...